Zon in Maagd - 22 september 2020

Vorige Artikel 6 van 25 Volgende

De Zon staat in Weegschaal, het teken van de 1 op 1 relaties. Deze tijd van het jaar is bedoeld om meer inzicht in jezelf te krijgen en je bewust te worden van je functie in de relatie. Misschien wel de belangrijkste verbintenis is de relatie met je levenspartner maar het kan ook een zakelijke relatie zijn of andere verbintenis waar een eenheid wordt gevormd. Probeer samen te ontdekken waar de verbintenis een vervulling in je leven is en waar dat niet het geval is. In iedere relatie is het belangrijk dat er balans is, probeer evenveel te geven als je ontvangt.

Zijn er problemen waar je alleen niet uitkomt dan is het een uitstekende tijd om een expert te raadplegen zoals bijvoorbeeld een advocaat, dokter, astroloog of iemand voor zakelijke adviezen. Deze mensen geven je onafhankelijk oordeel waar je je eigen opvattingen aan kunt toetsen.

Wanneer er hier of daar toch een conflict ontstaat dan pluk daar de vruchten van Je wordt hierdoor namelijk meer gedwongen om naar je eigen positie te kijken en dat heeft tot resultaat dat je je meer bewust wordt van jezelf.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel