Volle Maan in Ram - 1 oktober 2020

Vorige Artikel 12 van 25 Volgende

Volle Maan in Ram – 1 oktober 2020      

De eerste Volle Maan van oktober staat in het strijdlustige teken Ram. Ram is assertief, laat zich door niemand wat zeggen, is koppig en heeft als heersende planeet Mars. Mars staat ook in Ram en dat zorgt voor behoorlijk wat Yang-energie. De Zon in Weegschaal schijnt zijn volle licht op de Maan in Ram en dat roept een gevoel op om voor jezelf op te komen want bij Ram draait het om “ik”.

De Maan staat dicht bij Cheiron, een hemellichaam dat zich tussen Saturnus en Uranus bevindt. Cheiron wordt omschreven als de gewonde heler die licht in de duisternis creëert. De mensen voelen zich niet gehoord en protesten steken weer meer de kop op. Alsof al deze Mars energie nog niet genoeg is hebben we ook nog Lilith, de Zwarte Maan in Mars. Lilith staat voor je primitieve, ongetemde en rauwe instincten en in Ram uit zich dat in geen gehoorzaamheid aan de regels die je worden opgelegd.

Strijder Mars staat ook nog eens spanningsvol in verbinding met Saturnus, Jupiter en Pluto die in het teken Steenbok staan. Steenbok staat voor regels, beperkingen, regering en justitie en daar gaat al deze Mars energie de strijd mee aan.

Het klinkt misschien overdreven maar wereldwijd krijgen we te maken met sociale onrust, chaos en oververhitte energie.

Mars loop op het moment achteruit en dan komt hij dichter bij de aarde te staan. Op 6 oktober staat hij dichter bij de aarde dan hij de komende 15 jaar zal doen.  Hoe dichter een planeet bij de aarde staat, hoe intenser de energie zal worden.

Alles wat we uitstralen is vibratie die door anderen wordt opgevangen. Laten we met z’n allen het hoofd koel houden en de vurige Mars energie op een positieve en productieve manier benutten.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel