Pluto direct - 4 oktober 2020

Vorige Artikel 122 van 186 Volgende

Pluto gaat weer vooruit lopen en daardoor wordt de macht die anderen op je uitoefenen duidelijker zichtbaar voor je. Pluto staat in het teken Steenbok, het teken van regels en beperkingen, voor regering maar ook voor je baas op de werkvloer bijvoorbeeld. Pluto is de planeet van transformatie, macht en onmacht, iets afbreken om vervolgens iets nieuws en beters op te bouwen. Dat we wereldwijd in een transformatie zitten die door gezaghebbers wordt opgelegd moge duidelijk zijn. Echter de macht die ze kunnen uitoefenen om de transformatie door te voeren zal nog een tandje worden bijgezet.

Dit gaat op verzet stuiten bij Mars die in zijn eigen teken Ram staat. Mars wil zelf zijn regels bepalen en laat ons tegen de macht die anderen op ons uitoefenen in opstand komen.  Pluto is echter een planeet waar je niet aan ontkomt, de transformatie zal hoe dan ook plaatsvinden. Het beste richt je je aandacht en energie in hoe iets nieuws op te bouwen in plaats van blijven schoppen tegen ongewenste veranderingen die er uiteindelijk toch gaan komen.

Saturnus in Steenbok staat nog altijd zeer dicht bij Pluto. Wanneer we in het verleden kijken zien we dat de laatste samenstand van deze twee plaatsvond in 1982. In die tijd was er sprake van een economie die stagneerde vanwege de hoge olieprijzen en dat resulteerde tot een financiële crisis die in 1982 zijn dieptepunt bereikte.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel