Pluto vierkant Zon - 14+15 oktober

Vorige Artikel 118 van 187 Volgende

 

Pluto in Steenbok maakt een perfect vierkant met de Zon en de betekenis daarvan is ons door de premier duidelijk gemaakt.

De regering oefent druk op ons uit om ons toch vooral aan de maatregelen te houden. Vanaf morgen worden de maatregelen nog strenger, we worden  gedwongen om onze levenswijze onder de loep te nemen en waar nodig radicale verandering aan te brengen. We moeten ons schrap zetten want er wordt behoorlijk wat gevraagd van het volk. Ieder merkt de druk van de regering op een ander manier, de ondernemer ondervindt andere gevolgen dan b.v. de handbalvereniging. Echter alles ontstaat door de dringende boodschap van hetzelfde orgaan, de regering.

Pluto staat voor macht en het teken Steenbok staat voor regering. Pluto staat ook nog eens naast Jupiter waardoor die macht duidelijk groot is.

Jupiter staat voor groei en staat al enige tijd in harmonieuze verbinding met Neptunus, de planeet van de pandemie. Harmonieus klink normaal gesproken positief maar in dit geval is dat dus niet zo. De pandemie maakt optimaal gebruik van de expansiedrang van Jupiter.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel