Nieuwe Maan in Weegschaal - 16 oktober 2020

Vorige Artikel 116 van 186 Volgende

De Nieuwe Maan in Weegschaal voedt onze behoefte om harmonie te voelen en evenwicht in ons leven te vinden. We hebben te maken met een Super Nieuwe Maan, hij staat dichter bij de aarde dan alle andere nieuwe manen van dit jaar en daarom zal zijn energie nog beter voelbaar zijn. De Maan trekt namelijk niet alleen aan het water op aarde tijdens eb en vloed, de Maan trekt ook aan ons. De mens bestaat voor 70% procent uit water, natuurlijk heeft de Maan invloed op ons. We zijn gevoeliger, emotioneler, je ziel laat merken dat hij bestaat.

Ondanks de behoefte aan harmonie kun je snel geïrriteerd raken. De Zon en de Maan staan spanningsvol ten opzichte van Mars, de strijder. Mars staat ook dicht bij de aarde, je ziet hem ’s avonds in het oosten stralen met zijn oranje gloed. Mars maakt je ongeduldig, soms zelfs agressief, je wilt de strijd aangaan. Mars staat ook ongunstig ten opzichte van Saturnus en Pluto waardoor je het gevoel hebt dat er druk op je uitgeoefend wordt en je beperkt wordt in je mogelijkheden. Probeer in  een situatie waar je het van binnen voelt borrelen even afstand van het gebeuren te nemen en in jezelf te keren, vraag jezelf af wat verstandiger is, strijden of de harmonie bewaren.

Kijk in je eigen horoscoop in welk huis 23°  Weegschaal valt, dit is het thema waar jij de balans gaat zoeken tussen de strijder of de diplomaat in jezelf.

Een gratis tekening van je geboortehoroscoop kun je opvragen via mijn website.

 

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel