Blue Moon - 31 oktober 2020

Vorige Artikel 112 van 187 Volgende

Blue Moon – 31 oktober 2020  15:49

Tijdens Halloween hebben we een Blue Moon in het teken Stier. Deze Volle Maan laat ons stilstaan bij ons gevoel van zekerheid voor de dingen die echt waardevol voor ons zijn zoals je baan, je relatie, huis enz. Voor het teken Stier zijn zekerheden erg belangrijk maar in deze tijd is er onzekerheid overal om ons heen. We kunnen ons zelfs afvragen, bestaat zekerheid wel? Het leven hangt van veranderingen aan elkaar, wees niet bang om iets los te laten en iets opnieuw op te bouwen. De Zon in Schorpioen staat recht tegenover de Maan en zet deze vol in het licht. Wat komt er bij jou in het licht te staan, voor welke onzekerheden ben jij bang?

De Maan staat gelijk met Uranus en die kan je helpen om vernieuwend en origineel na te denken over een oplossing. Uranus is ook de rebel van de planeten en de onrust in de wereld zal onder de mensen niet minder worden maar juist toenemen. De vrijheidsdrang zal aangewakkerd worden, Uranus wil zich niet de wetten laten voorschrijven en dat is nu net wat er wereldwijd gebeurt. Zorg ervoor dat je dicht bij jezelf blijft en niet uit impulsiviteit gaat handelen, de mening die je verkondigt is dat werkelijk jouw mening of loop je met de menigte mee?

Blue Moon betekent niet dat we een blauwe maan hebben. De twee volle maan die in een kalendermaand valt wordt een Blue Moon genoemd en toevallig valt deze op Halloween.  De volgende Blue Moon is op 31 augustus 2023 en voor een volgende Blue Moon op Halloween moeten we wachten tot 2039.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel