De energie van planeet Pluto

Artikel 1 van 21 Volgende

De kracht van Pluto - 

Pluto staat voor macht en onmacht, corruptie en de onderste steen boven halen. Wanneer ik op dit moment naar Amerika kijk dan doet Trump zijn best om ons te laten geloven dat het tellen van de stemmen niet eerlijk verloopt. Kan hij zijn macht als huidige president gebruiken en de onderste steen boven halen om dit te kunnen bewijzen of zal hij onmachtig zijn wanneer de naar alle waarschijnlijkheid nieuwe president Biden met de presidentstitel ervandoor gaat? Mercurius loopt sinds 3 november weer vooruit maar heeft nog niet het punt bereikt waarop hij achteruit ging lopen. Dat punt bereikt hij pas op 19 november en het kan zelfs zolang duren voordat de uitslag van de verkiezingen bekend zijn.

 We zitten inmiddels halverwege het teken Schorpioen dat als heerser de planeet Pluto heeft. Maar wat is de kracht van Pluto eigenlijk? Pluto wordt wel eens vergeleken met de godin Shiva, schepper en tevens vernietiger. Wanneer je met Pluto in je horoscoop te maken krijgt dan is er op dat gebied een transformatie nodig. Dat gebeurt niet van vandaag op morgen, eerst gaat er in je onderbewustzijn een verandering plaatsvinden. Zelf merk je hier misschien nog niet zoveel van maar je omgeving zal het opmerken. Langzaamaan wordt je je bewust van wat er grondig aangepakt moet worden in je leven. Pluto is een enorme kracht en het beste werk je met hem mee. Werk je Pluto tegen dan zal het uiteindelijk met een explosieve kracht naar buiten komen. Pluto laat je het bestaande afbreken maar hij verwacht ook dat je je inzet om iets nieuws op te bouwen. Dit klinkt misschien wat zwaar allemaal en dat is het soms ook maar wel met het doel je naar een volgend level te tillen. Een level waar je je comfortabel bij voelt, het is de struggle waard geweest!

Wanneer transit Pluto een vierkant maakt met de Pluto in je geboortehoroscoop is dat een zeer belangrijke periode. Waarschijnlijk een van de meest ingrijpende in je leven en vindt zo ongeveer rond je 45 plaats.

Vanaf januari 2020 staan Pluto en Saturnus samen in het teken Steenbok. Steenbok en Saturnus staan beiden voor regels, regering en maatschappij. En ja, wat hebben we als maatschappij een transformatie ondergaan. Wereldwijd hebben we hier mee te maken en er is eigenlijk niemand die niets heeft gemerkt van corona of de gevolgen daarvan. Jupiter die zich ook bij deze twee heeft gevoegd heeft er voor gezorgd dat het vooral groots zou worden. In december is het al een jaar geleden dat we voor het eerst hoorden over corona en het zal nog een hele poos duren voordat het virus getemd is.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel