Jupiter conjunct Pluto – t/m 19 november 2020

Vorige Artikel 2 van 21 Volgende

Jupiter conjunct Pluto – 12 november 2020

Jupiter vergroot graag de macht en controle die Pluto in het teken Steenbok (regering) wil uitoefenen.

Tijdens deze 3e conjunctie van Jupiter en Pluto wordt ons gevraagd wat we geleerd hebben sinds begin april. Dat was het moment dat de lockdown in veel landen een feit was. Wat is onze mening over de handelswijze van de regering ten opzichte van het virus. Jupiter samen met Pluto geven grote verandering aan met als doel de diepere betekenis van het leven te ontdekken. Het is een samenstand die zorgt voor extremen, ook op financieel gebied. In een geboortehoroscoop wordt wel eens gezegd, Pluto en Jupiter samen is een “millionaire’s signature”. Dat beloofd wat voor de kleintje die dit jaar onder deze stand geboren zijn. Algemeen gezien spreken we op dit moment helaas eerder over faillissementen. De economische effecten van corona zullen steeds duidelijker zichtbaar worden.

In Nederland denken we op dit moment misschien dat het wat rustiger gaat met het virus maar wereldwijd is daar echt geen sprake van. Amerika heeft zelfs meer mensen die aan corona zijn overleden dan gesneuvelde soldaten tijdens de 2e wereldoorlog en Vietnam.

In het verleden zagen we met aids, Spaanse griep en ga maar door telkens een samenstand van Jupiter en Pluto. Deze twee pakken het groots aan, dat is duidelijk.

Laten we ons vooral richten op transformerende kracht van Pluto en de toekomstgerichtheid van Jupiter en als een feniks uit de as herrijzen waar dat nodig is.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel