Gouden driehoek mineralen - trommelstenen

Vorige Artikel 12 van 21 Volgende
€ 9,95

De Gouden Driehoek bestaat uit Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. De combinatie van deze drie edelstenen zorgt voor een krachtige mix van reinigende en activerende energie.

Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?
Met een amethist in huis kun je sneller ontspannen en ben je minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, je laat toe, dat je tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.
Het bergkristal reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op de mens. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij bergkristal. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in je hoofd.
De rozenkwarts brengt zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leer je van jezelf en van de ander te houden. Met deze stenen heb je minder pijn, slaap je beter, kom je meer in balans en tot rust en stimuleer je een vredevol leven met kracht en harmonie.

Negatieve energieën van jezelf en huisgenoten kunnen zijn blijven hangen in je huis. Juist omdat je in je eigen huis helemaal jezelf bent en op je kwetsbaarst, kunnen die negatieve energieën juist in je eigen huis makkelijker vat op je krijgen. Zeker als je hier gevoelig voor bent, bijvoorbeeld omdat je hoogsensitief bent. Zonder dat je het door hebt kun je door deze zware energieën je somber, lusteloos, angstig of zelfs boos gaan voelen. Met de Gouden Driehoek kun je de energie in een ruimte weer in harmonie brengen. Je woonomgeving zal weer prettig en licht gaat aanvoelen zodat je thuis weer beter kunt opladen en ontspannen.

afm. stenen: 3-4 cm.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel