Nieuwe Maan en Zonsverduistering in Boogschutter -14 december 2020

Vorige Artikel 96 van 187 Volgende

Op 14 december hebben we om 17:16 een Nieuwe Maan en een zonsverduistering in het teken Boogschutter. Met een Nieuwe Maan begin je een nieuw hoofdstuk, je maak een voornemen of wens waar je stap voor stap naartoe gaat werken.

 Boogschutter is toekomstgericht en heeft een positieve geest, hij weet gewoon dat alles altijd beter kan worden. Misschien voel je je door het leven geremd en wil je daar aan ontsnappen, het gaat je lukken met deze Nieuwe Maan in het vrijheidslievende teken Boogschutter. Wat kun je doen om meer vrijheid te creëren? Vrijheid is niet zozeer iets wat zich buiten de deur afspeelt maar meer in je hoofd. Probeer nieuwe kennis te vergaren die je kansen vergroten om dichter bij je doel te komen. Ga voor jezelf eens na of je misschien te bekrompen denkt, sta open voor andere visies en mogelijkheden. Je wordt door deze Nieuwe Maan zelfs aangemoedigd om eens uit de band te springen. Blijf niet in het keurslijf en vastgeroeste gedachten zitten, durf eens een risico te nemen en doe dingen die je plezier brengen.

Boogschutter is niet het teken dat blijft klagen en focussen op negatieve dingen dus doe dat zelf nu ook niet. Gebruik liever de optimistische energie van deze Nieuwe Maan om verandering aan te brengen in de “negatieve” dingen in je leven. Vergeet ook niet om dankbaar te zijn voor de goede dingen die het leven je biedt, en die zijn er!

De zonsverduistering zorgt voor onverwachte kansen en verrassingen, zorg dat je ze niet laat schieten!

In Nederland kunnen we de zonsverduistering niet zien, deze is alleen zichtbaar in Chili, Argentinië, Antarctica en Zuid-West Afrika.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel