Saturnus in Waterman - 17 december 2020

Vorige Artikel 94 van 187 Volgende

De afgelopen 3 jaar stond Saturnus in Steenbok en vooral de Steenbok zelf zal dit goed gemerkt hebben. Toch hebben we allemaal de invloed van Saturnus ontvangen. De laatste jaren waren we algemeen gezien voornamelijk bezig met externe zaken zoals werk, maatschappelijke status, prestige enz. Hierdoor is er door velen van ons te weinig aandacht geweest voor wat er in de privésfeer gebeurde. Het was een periode die de nodige discipline vroeg, misschien wel teveel discipline vroeg.

Saturnus schuift door naar Waterman, het teken van sociale contacten, en blijft daar tot 7 maart 2023. Deze periode wordt algemeen gezien van ons gevraagd om je eigen individualiteit te integreren in de gemeenschap. Het maakt niet uit in welke groep je je begeeft, Saturnus eist dat er een eenheid wordt gevormd.

Als het je moeite kost om met anderen samen te werken kun je het gevoel krijgen tegengewerkt te worden. Ook kun je met verantwoordelijkheden opgezadeld worden die je helemaal niet wilt dragen.

Waterman is ook het teken van wensen en verwachtingen. Op welke manier heb je geprobeerd om dit na te streven? Heb je het niet serieus aangepakt dan zal je zeker niet aan het kritisch oog van Saturnus ontkomen en is teleurstelling het gevolg. Heb je het wel goed aangepakt dan zal Saturnus je zeker belonen ook al heb je er voor jouw gevoel lang op moeten wachten.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel