Tweelingen - jaarhoroscoop 2021

Vorige Artikel 3 van 12 Volgende

Tweelingen – jaarhoroscoop 2021

Halverwege januari kan de omgang met anderen wat moeizaam zijn. Misschien ben je bang teveel van jezelf bloot te geven en zeg je daarom maar niets. Pas op voor een negatief denkpatroon. Neem je sombere stemming niet te serieus, zie het liever als een correctie op een te groot optimisme in het verleden.

Februari is een maand van miscommunicatie. Geef aandacht aan de manier hoe je je wilt uitdrukken, de kans is groot dat je niet begrepen wordt. Controleer ook belangrijk werk en alle uitgaande post, e-mail e.d. nauwkeurig, er sluipen snel fouten in.

Mars zorgt ervoor dat je in maart over buitengewoon veel energie beschikt. Je hebt het gevoel bergen werk te kunnen verzetten en voor ieder probleem heb je wel een oplossing. Pas op dat je niet te overmoedig wordt, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Midden april ben je wat rusteloos. Probeer er op uit te gaan en nieuwe ervaringen op te doen. Een uitstekend moment om toekomstplannen te maken. Je beschikt op dit moment over een zeer scherp inzicht. Een periode met meer correspondentie dan gewoonlijk.

In mei komt venus je teken bezoeken. Ontspanning is deze maand belangrijker dan arbeid en discipline. Probeer tijd voor jezelf te nemen en te doen wat je leuk vindt. Spreek af met vrienden en maak het gezellig. Tussen twee strijdende partijen kun je de vrede weer terug brengen.

Vanaf half juni tot eind juli komt er een versnelling in je dagelijkse leven. Onenigheid met mensen uit je nabije omgeven zoals buren, broers en zussen ligt op de loer. Probeer niet meteen in de verdediging te schieten of anderen je standpunt op te dringen.

In augustus breekt een periode aan waarin je je creatief wilt uiten. Het maakt niet uit wat je gaat doen, zingen, schilderen, je huis herinrichten, zolang je er maar plezier in hebt. Een nieuwe liefde kan zomaar je leven binnen wandelen.

Begin september heb je moeite met de eisen van alledag. Je hebt gebrek aan energie en voelt je ontmoedigd in alles wat je doet. Deze periode ben je vatbaarder voor ziektes dus zorg dat je weerstand in orde is.

Oktober is een gunstige maand voor je eigen belang. Zowel sportief als zakelijk weet je succes te boeken en valkuilen te vermijden. Persoonlijke groei, daar draait het deze maand om. Pas op voor arrogantie.

Samenwerken is in november niet je sterkste punt. Conflicten op de werkvloer of iemand waar je verantwoording aan af moet leggen liggen op de loer. Krop frustraties niet op, door lichamelijk actief te zijn nemen ze snel weer af. Ook in november ben je vatbaarder voor infecties.

De laatste weken van het jaar zoek je relationeel wat meer spanning. De flexibiliteit van de verbintenis wordt op de proef gesteld door je flirtgedrag. Zorg dat het binnen de perken blijft en zoek niet meer achter een ontmoeting dan het is.

==============================================================================

 

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel