Kreeft - jaarhoroscoop 2021

Artikel 4 van 12

Kreeft – jaarhoroscoop 2021

Januari kan voor Kreeft een wat onrustig gevoel geven en dan vooral in groepsverband. Je gaat je afvragen of dit groepsgebeuren werkelijk iets toevoegt aan jouw leven. Voel je je niet op je gemak in de groep dan durf er afstand van te nemen.

In februari is het tijd om naar je innerlijk te kijken. Vaak begrijp je de omstandigheden wel maar kijk eens kritisch naar hoe deze voelen. Ook al heb je het druk, probeer toch contact met je diepste ik te krijgen.

Je creativiteit komt tot uiting in maart en dit kan op allerlei manieren naar buiten komen zoals schilderen, gedichten maken, muziek maken, dans en ga maar door. Je hebt oog voor wat mooi en anders is. Verwacht echter niet dat iedereen je artistieke talent begrijpt.

April is perfect om een nieuwe studie te beginnen of nieuwe technieken aan te leren die je verder kunnen helpen. Deze maand bekijk je je dagelijkse bezigheden en hoe je je positie daarin kunt verbeteren. Ook heb je grote kans op promotie wanneer je met je baas in gesprek gaat over je werkzaamheden. Je kunt deze maand goed onderhandelen ten bate van jezelf.

Je bruist van de energie in mei en je bent niet bang om de strijd aan te gaan. Het kost je deze maand minder moeite om voor jezelf op te komen. Pas wel op dat je niet te impulsief of overmoedig wordt want dat geeft ongelukjes en blessures. Ben je er ook van bewust dat het niet allemaal om jou draait.

In juni kun je je wat verward voelen. Je zit veel in je eigen denkwereld en die is niet duidelijk voor je. Misschien heb je een geheim waar je mee worstelt en is het nu tijd om niet langer te zwijgen over dingen die gezegd moeten worden.

De dingen die belangrijk voor je zijn vragen in juli om aandacht. Dit kan betrekking hebben om je financiën, je relaties, je huisvesting enz. Tevens heb je een behoefte om een gevoel van geborgenheid te ervaren maar dat gaat niet zo makkelijk, je hebt namelijk het gevoel dat je wordt tegengewerkt.

Er kan in augustus wat onenigheid ontstaan met mensen in je directe nabijheid, zoals collega’s, buren, familie. Je vindt het echter belangrijk om de harmonie te bewaren en bent bereid water bij de wijn te doen. Een bijzondere manier van aanpak laat anderen versteld staan.

Je aandacht gaat in september naar je thuissituatie. Een goed moment om met gezinsleden eens te bespreken wat niet zo lekker loopt en om verbetering vraagt. Grote kans dat je deze maand aan vroegere ervaringen uit je kindertijd terugdenkt.

Oktober is een goede maand voor alles wat met werk en beroep te maken heeft. Het contact met collega’s verloopt prettig, het belang van een goede verstandhouding is duidelijk aanwezig. Problemen worden gezamenlijk opgelost. Einde van de maand kan de weegschaal een paar kilootjes meer aangeven.

November is een gunstige maand voor je 1 op 1 relaties. Je hebt behoefte om balans en harmonie te voelen zowel in je liefdesrelatie als al je andere zoals zakenpartner, arts, advocaat e.d. Iemand waar je ruzie mee hebt behoort ook tot de 1 op 1 relaties, het is een goede tijd om de lucht te klaren. Kom op, zet die eerste stap.

Halverwege december kun je je relationeel onzeker voelen en dit uit zich in jaloezie en bezitsdrang. Voelt je geliefde je stemming goed aan dan wakkert dit de intense gevoelens voor elkaar aan. Probeer je partner niet op te zadelen met schuldgevoelens maar benader hem/haar liefdevol.

================================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel