Leeuw - jaarhoroscoop 2021

Artikel 5 van 12

Leeuw – jaarhoroscoop 2021

In januari is het verstandig om voorzichtig te zijn met kritiek naar anderen toe. Mensen kunnen zich snel gekwetst voelen ook al is het volgens jou de waarheid. Misschien ben je deze maand wat last van nervositeit, neem dit niet te serieus. Een goed moment om aandacht aan je gezondheid te geven.

Februari is de maand waar je aandacht vooral naar je verbintenissen uitgaat. Dit kan je levenspartner zijn, zakenpartner of arts maar ook iemand waar je ruzie mee hebt, je vijand. Er is een verhoogde kans op miscommunicatie maar het zal je niet veel moeite kosten om de harmonie weer terug te vinden.

De kans op een financieel voordeel is in maart sterk aanwezig en je hoeft er zelf weinig tot niks voor te doen. Een uitstekend moment om een lening of andere financiële steun te vragen. In liefdesrelaties wordt je geconfronteerd met jezelf en hierdoor krijg je inzicht in je eigen reacties op mensen en situaties.

Midden april barst je van de energie. Ligt er een klus op je te wachten dan maak deze nu af. Vraag desnoods anderen om je te helpen want samenwerken gaat je nu heel goed af. Let er wel op dat je niet met je neus in de lucht gaat lopen.

Begin meid voel je opstandigheid in jezelf opborrelen en het liefst verzet je je tegen alles wat je als belemmering ervaart. Anderen kunnen je manier van optreden onbezonnen vinden, let erop dat je niet onredelijk wordt. Probeer de sleur van alledag te doorbreken en doe eens iets anders, iets verrassends.

Iemand heeft je hulp nodig in juni en daardoor moet je jezelf even wegcijferen. Verwacht niet dat je overladen wordt met bedankjes en complimenten. Probeer je geluksgevoel te halen uit het gegeven dat je iemand hebt kunnen helpen. Met spanningen binnen een relatie weet je gracieus mee om te gaan.

In juli beschik je over een flinke dosis lichamelijke energie. Je bent buitengewoon actief en hard werken is geen probleem voor je. Deze maand lukt het je nog beter om voor je rechten op te komen. Pas wel op anderen niet het gevoel krijgen dat je ze wil overheersen.

Begin augustus heb je een scherp inzicht en dat is gunstig voor je handelsgeest. Pingelen op de markt of een belangrijke deal in de wacht slepen, je hebt het in je. Tevens een goed moment om je paperassen op orde te brengen.

September is de maand van de impulsieve aankopen. Deze maand hang je erg aan je bezit en je denkt voortdurend aan dingen die je wilt hebben. Het lijkt wel of je jezelf een beter persoon vindt als je veel spullen hebt. Pas op voor onverstandige aankopen want dit doet je relatie ook geen goed.

Venus zorgt in oktober voor plezier en vermaak. Het is de maand van amusement, jezelf willen laten zien en misschien wel een nieuwe liefde. Het is een tijd van ontspannen en genieten maar overdrijf niet.

Emoties uit het verleden kunnen in november weer omhoog komen en hierdoor kun je geïrriteerd reageren. Ook een maand met veel bedrijvigheid aan en rond je huis. Zorg dat de sfeer goed blijft en ben niet te star in je opvattingen.

December is de maand dat je erg kritisch bent en dan vooral naar collega’s of andere mensen waar je mee samenwerkt. De verstandhouding is wel goed maar door je drang naar perfectie kun je anderen op hun ziel trappen. De laatste weken van het jaar kun je wat zenuwachtig zijn, nergens voor nodig.

================================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel