Weegschaal - jaarhoroscoop 2021

Vorige Artikel 7 van 12 Volgende

Weegschaal – jaarhoroscoop 2021

De eerste maand van het jaar geniet je van de warmte thuis en van je huisgenoten. Een prima moment om je huis hier of daar wat op te waarderen. Pas er wel voor op dat je het niet te extravagant aanpakt, dat geldt overigens ook voor je eetgewoonte deze maand.

Februari gebruik je om anderen duidelijk te maken wat je werkelijk denkt. Geef er aandacht aan hoe je je zinnen formuleert, je wordt namelijk snel verkeerd begrepen. Wat je nu doet aan zelfontwikkeling daar zie je pas later het nut van in.

In maart wil je je van je beste kant laten zien en bent bereid om iedere competitie aan te gaan. Je wilt de beste zijn en je pakt dat op een speelse en sportieve manier aan. Daardoor heb je een enorme aantrekkingskracht, je weet iemand het hoofd op hol te brengen.

Je hebt moeite om je te concentreren in april, je gedachten schieten alle kanten op Let erop dat je hierdoor niet teveel energie verspilt. Een goede maand om er even tussenuit te gaan.

Midden mei voel je je rusteloos en heb je behoefte om andere dingen te doen dan je gewoonlijk doet. Probeer daar aan toe te geven, verras jezelf en doe iets waardoor je ook weer andere mensen ontmoet. Wat je ook gaat doen, doe het zonder impulsief te zijn.

Juni is de maand om orde op zaken te stellen, zowel wat jezelf betreft als ook je omgeving. Je hebt een kritisch oog waardoor ieder detail je opvalt. Blijf niet teveel op een detail gefocust, zo verlies je de grote lijn van het gebeuren uit het oog.

Midden juli heb je behoefte om jezelf aan de buitenwereld te laten zien en dat kan op een creatieve of artistieke manier zijn maar zeker ook op liefdesgebied. Je bent op zoek naar goedkeuring van anderen en je hebt een dringende behoefte aan genegenheid.

Begin augustus kun je je wat nerveus voelen. Dit is geen goed moment voor werkzaamheden waar concentratie vereist is. Wees voorzichtig met overhaaste uitspraken, hier kun je later spijt van krijgen. Pas extra goed op in het verkeer.

Boost je weerstand in september, je bent nu meer vatbaar voor koorts en infecties. Misschien voel je je wat pessimistisch of ontmoedigd deze maand, schenk er niet teveel aandacht aan. Pas deze maand op voor bedriegerij zowel van jezelf als van anderen.

In oktober bruis je van de energie, je bent actief en je weet van aanpakken. Dit doe je echter ook om indruk op anderen te maken. Deze maand ben je zo met jezelf bezig dat je weinig rekening houdt met anderen. Echtelijke ruzie ligt op de loer.

Midden november kun je onverwacht uithalen naar mensen die je irriteren. Je geduld is ver te zoeken en je boosheid richt zich op mensen in je nabije omgeving. Denk van te voren goed na over je handelen gericht op anderen want over een half jaar krijg je met de consequenties te maken.

De laatste week van het jaar maakt de harde werkelijk plaats voor dagdromerij. Je bent gevoeliger voor al het moois waar je je oog op laat vallen. In de liefde kost het je geen moeite om je eigen wensen of verlangens opzij te zetten. Je geniet van de vreugde van de ander.

============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel