Schorpioen - jaarhoroscoop 2021

Vorige Artikel 8 van 13 Volgende

Schorpioen – jaarhoroscoop 2021

In januari kom je erachter hoeveel liefde er dagelijks om je heen is. Vaak besef je je dat niet. Dit is een goede maand om de mensen om je heen duidelijk te laten merken hoe dierbaar ze voor je zijn.

Je bent verdraagzamer dan normaal en ziet in dat de visie van iemand anders geen bedreiging is voor jouw standpunt. Optimisme en enthousiasme zijn ruim aanwezig, een goed moment voor toekomstplannen. Anderen kunnen moeite hebben om deze plannen te begrijpen.

Pas op voor misleiding midden maart. Geloof niet alles wat je hoort en zorg dat je zelf ook eerlijk blijft. Een gevoel van oververmoeidheid kan over je heen vallen. Cijfer je jezelf misschien teveel weg ten gunst van anderen?

Heb je klusjes laten liggen, maak ze dan begin april af. Durf gerust om hulp te vragen want iedere vorm van samenwerking zal aangenaam verlopen. Zorg er ook voor dat je lichamelijk lekker actief bent.

In mei richt je je op je relatie en wat jouw functie binnen de relatie is. Probeer erachter te komen wat de behoeften van je partner zijn en in hoeverre je hierin tegemoet komt. Laat de ander ook weten wat jouw behoeften zijn en bekijk hoe jullie het gevoel van eenheid kunnen versterken. Met relatie wordt niet alleen je liefdesrelatie bedoeld maar bijvoorbeeld ook je zakenpartner, dokter of advocaat.

Spanningen steken de kop op in juni. Beperkingen waar je eerder geen moeite mee had lijken nu ondraaglijk te worden. Doe geen impulsieve daden die niet terug gedraaid kunnen worden. Neem iemand in vertrouwen om over je situatie te praten, blijf er niet alleen mee rondlopen.

Juli zit vol positieve energie en je bent ambitieus. Je drang naar onafhankelijkheid is groot en je grijpt alles aan om dit te bereiken. Je werkt hard maar houdt er niet van wanneer anderen je zeggen hoe iets te doen. Maak geen ruzie!

Halverwege augustus kun je zomaar betrokken raken bij een liefdadigheidsactie. Het is belangrijk dat je je hier geheel belangeloos opstelt. Verwacht geen bedankjes maar vind er voldoening in dat je iemand hebt kunnen helpen en gedaan hebt wat je kon.

September is de maan om veranderingen in gang te zetten. Maak plannen voor de lange termijn en maak hier een begin mee. Op de werkvloer krijg je misschien de gelegenheid meer leiding te geven. Denk deze periode niet alleen aan je eigen belang.

Financieel voordeel ligt voor het grijpen in oktober. Ideale maand om bij je baas aan te kloppen voor een loonsverhoging of promotie of om bij de bank die lening te krijgen. Je bent deze maand geneigd meer uit te geven dan je beurs aankan.

In november heb je een snel en scherp denkvermogen den daar moet je gebruik van maken. Je bent in staat je heel duidelijk te formuleren en vooral zakelijk gezien zal dit zijn vruchten afwerpen. Misschien ben je deze maan wat nerveus, probeer je gedachten dan meer bij een onderwerp te houden.

Pas op dat je eind december relationeel gezien niet jaloers wordt. Realiseer je dat je de ander niet kunt bezitten. Benader je partner met liefde en je zult ervaren hoe intens jullie relatie is. Het worden op deze manier een paar heerlijke laatste dagen van 2021.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en daar valt alles veel preciezer op zijn plek.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel