Boogschutter - jaarhoroscoop 2021

Vorige Artikel 9 van 12 Volgende

Boogschutter – jaarhoroscoop 2021

In januari richt je al je energie aan hard en goed werken. Benut deze maand om zoveel mogelijk te doen. De meeste voldoening haal je uit werk waar je zelf veel profijt van hebt en niet alleen je baas. Pas deze maand op voor koorts, infectieziekten en ongevallen.

Halverwege februari ben je enorm optimistisch en hartelijk gestemd. Geen periode voor veel discipline, liever vier je het leven door jezelf te verwennen met lekker eten of mooie dingen. Je goede humeur werkt aanstekelijk.

In maart krijg je een dieper inzicht in alles wat je belangstelling heeft. Plannen die je voor de toekomst hebt zullen voor anderen een grote warboel zijn maar zelf zie je het duidelijk voor je. Pas wel op dat je de details niet uit het oog verliest.

April is de maand van ontspanning en leuke dingen doen. Zolang je dagelijkse plichten niet verwaarloosd worden ga er dan op uit en geniet. Laat je ook eens van je creatieve kant zien.

Halverwege mei ga je eens ernstig nadenken over belangrijke aangelegenheden. Het is ook een goede tijd om veel geestelijk werk te verzetten waarbij men zeer nauwkeurig te werk moet gaan.  Heb je nog een berg administratie liggen dan begin er nu maar aan.

Je liefdesrelatie gaat in juni aan intensiteit winnen. Zowel lichamelijk als psychologisch is er een sterke aantrekkingskracht. Je krijgt meer inzicht in je eigen reacties op mensen en situaties. Er kan zich een financieel voordeel aankondigen.

Begin juli ben je rusteloos en wordt je uitgedaagd om verandering aan te brengen in de dagelijkse sleur. Wacht hier niet mee tot de situatie ondraaglijk wordt en voorkom onnadenkend en impulsief gedrag. Weet wat je doet en ook waarom je het doet.

Augustus maakt je ambitieus en handel je het liefst zoveel mogelijk zelfstandig. Je bent weinig verdraagzaam naar mensen die gezag over je uitoefenen. Vermijd conflicten, je hoeft je niet tegen elke aanval te verdedigen.

Begin september staat je energielevel op een laag pitje. Geen moment om met iets nieuws te beginnen wat veel aandacht vraagt. Maak het jezelf comfortabel en gezellig, je gevoel van tevredenheid draag je over op anderen.

In oktober ga je nadenken over je doelstellingen en wat deze je gebracht hebben. Waren dit werkelijk jouw eigen doelstellingen of die van iemand anders? Contact met jonge mensen geeft je een frisse kijk op jezelf en het leven in het algemeen.

November kan je een vaag gevoel van irritatie brengen. Er is een onderdrukte energie in je aanwezig waar je jezelf niet van bewust bent. Geef anderen niet de schuld wanneer je van streek raakt maar kijk naar je eigen rol hierin. Zonder je af en toe af. Achter de schermen probeert iemand je tegen te werken.

Halverwege december is succes gegarandeerd. Wat je nu onderneemt kan eigenlijk niet mislopen, je hebt de gave alles gladjes te laten verlopen. Prima tijd voor groepsactiviteiten, je kunt zeer harmonisch met anderen samenwerken.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en daar valt alles veel preciezer op zijn plek.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel