Steenbok - jaarhoroscoop 2021

Artikel 10 van 12

Steenbok – jaarhoroscoop 2021

Begin januari is uitstekend voor onderzoek en speurwerk. Je weet met zo’n overtuiging te spreken dat anderen het voor waar aannemen, zelfs als het niet waar is. Wanneer je iets kwijt bent kun je er de hele dag naar lopen zoeken, ook al is het iets onbelangrijks.

In februari heb je de neiging teveel geld uit te geven dan goed voor je is. Financiële besprekingen zullen echter gunstig voor je uitvallen, je hebt het vermogen om mensen naar je hand te zetten.

Vanaf maart komt een periode waarin je veel werk wilt verzetten. Hoe meer werk je verzet hoe groter de voldoening, het liefst werk je alleen en voor jezelf. Zorg dat je weerstand in orde is en pas op voor blessures of ongelukken.

In april geniet je van de geborgenheid thuis. Je weet de goede sfeer met je huisgenoten enorm te waarderen Geef aandacht aan de dingen in huis die om een opknapbeurt vragen en zet een lekkere maaltijd voor ieder in huis op tafel.

Begin mei heb je zowel fysiek al psychisch weinig energie. Je hebt het gevoel een last te moeten dragen die te zwaar is. Over het algemeen zijn het niet de anderen die je bewegingsvrijheid belemmeren maar jijzelf. Moeilijkheden met je omgeving trekken snel weer over.

Juni is fantastisch voor al je relaties.. Je hebt grote behoefte om de harmonie te bewaren en in de liefde kun je zonder moeite je gevoelens onder woorden brengen. Heb je onenigheid met iemand dan zet de eerste stap om het goed te maken.

Begin juli kun je je wat geïrriteerd voelen en volgens jou wordt er een enorme verdraagzaamheid van je verwacht. De ontevredenheid over het gedrag van anderen bezorgt je een smeulende boosheid. Bouw geen muur tussen jou en de ander, dat geeft je een eenzaam gevoel Zoek afleiding en vermijd spanningsvolle situaties anders raak je oververmoeid.

Halverwege augustus zit je in je eigen droomwereld waar je diepste onbewuste fantasieën naar boven komen. Dat dromen kan heel verfrissend werken op de geest. Deze dagen ben je ook gevoeliger voor de stemmingen van anderen, probeer uit de buurt te blijven van negatief gestemde mensen.

Begin september kun je innerlijk een conflict hebben tussen plicht en plezier. Als steenbok kies je dan beter voor de plicht want zou aan het pretje geen plezier beleven terwijl je weet dat er werk op je licht te wachten. Wanneer je partner je probeert op te monteren dan heb je daar weinig tot geen waardering voor.

In oktober gaat je aandacht naar je carrière en wat je positie en reputatie in de gemeenschap is. Neem je leven eens onder de loep en vraag jezelf af of je je naar tevredenheid door de door jou gekozen richting beweegt. Geef wat extra aandacht aan je ouders deze maand.

November maakt je optimistisch en je staat positief tegenover het leven. Je hebt een ruime en vooruitziende blik om goede plannen te ontwerpen maar denk daarbij niet alleen in grote lijnen, geef ook aandacht aan de kleine details. Geef bij het afsluiten van overeenkomsten voldoende aandacht aan de kleine lettertjes.

December opent je blik op de toekomst en je zet je vandaag in voor de winst van morgen. Het liefst pak je het wellicht op eigen houtje aan maar deze maand is samenwerken het toverwoord. Het is misschien niet makkelijk om de juiste mensen te vinden, maar heb je ze gevonden dan wordt het een vruchtbare periode.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel