Waterman - jaarhoroscoop 2021

Artikel 11 van 12

Waterman – jaarhoroscoop 2021

Midden januari bruis je van de energie en die kan zich in de meest vreemde vormen uiten. Je laat je door niemand iets zeggen en gedraagt je als een echte rebel. Impulsiviteit en overhaast gedrag kunnen ongelukjes of blessures veroorzaken, pas ook op met gevaarlijke werktuigen en scherpe instrumenten.

In februari is het groepsgebeuren belangrijk voor je, je wilt ergens bij horen. Als een ware vredesstichter kun je te werk gaan bij onenigheid in de groep Je hebt een aantrekkingskracht op anderen waar je je voordeel mee kunt doen.

Begin maart ga je iedereen die je verveelt uit de weg. Je hebt behoeft aan opwindende nieuwe ervaringen die je uit de dagelijkse sleur halen. Ga met vrienden op stap en spring uit de band, er hangt een plezierige elektriciteit om je heen.

Eind april dwalen je gedachten steeds terug naar het verleden. Er is toen iets gebeurd waar het onderbewustzijn de aandacht op wil vestigen. Een goede tijd om met gezinsleden over zaken te praten die voor allen van belang zijn. Misschien moet je je ouders om opheldering vragen over feiten in het verleden.

Tot halverwege mei voel je je onrustig en wil je de dingen anders doen dan gewoonlijk. Je ben zo veranderlijk als de wind waardoor anderen geen hoogte van je krijgen. Probeer praktisch gebruik te maken van je nieuwe en originele inzichten.

Voor je werk is juni een goede maand, samenwerkingen verlopen vlotjes en de sfeer is goed. Relationeel kan zich een nieuw probleem voordoen. Dit komt voort uit een zwijgende overeenkomst waar een van de twee zich niet aan houdt.

In juli ga je je afvragen waar je veel waarde aan hecht. Heb je de neiging deze periode veel te kopen dan vraag jezelf eens af waarom je het koopt. Koop je het omdat je het echt graag wilt hebben of nodig hebt of zitten er nutteloze aankopen bij die je aanschaft als een soort statussymbool.

Midden augustus beschik je over een enorme dosis mentale en geestelijke energie. Het kost je geen moeite om lang met nauwkeurige werkzaamheden bezig te zijn. Ook heb je de behoeft om verbaal met anderen op de vuist te gaan, pas op dat het geen echte ruzie wordt.

Een studie of andere manier om je kennis te verruimen doe je het beste in september. Alles wat nieuw voor je is trekt je aandacht. Op de een of andere manier kun je deze maand met de wet in aanraking komen, dit zal niet iets zijn om wakker van te liggen.

De tweede helft van oktober brengt verandering in je omgeving en dit zal waarschijnlijk niet zonder slag of stoot gaan. Je ego krijgt het zwaar te verduren en ten gevolge hiervan zou je wel eens een andere weg in kunnen slaan dan je van plan was.

Halverwege november kan er zomaar een nieuwe liefde in je leven komen  en die totaal anders is dan je vorige relaties. Het zal een opwindende relatie blijken te zijn maar waarschijnlijk van korte duur.

In december hecht je extra veel waarde aan vriendschappen en andere relaties die belangrijk voor je zijn. Het is niet alleen dat je graag onder de mensen bent maar je probeert er ook achter te komen in hoeverre deze relaties voldoen aan je verwachtingen.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel