Vissen - jaarhoroscoop 2021

Artikel 12 van 13

Vissen – jaarhoroscoop 2021

Januari is je beste maand voor groepsactiviteiten Mensen genieten van je aanwezigheid dus als het even kan dan nodig vrienden uit of ga samen op pad. Ook in de liefde is dit een prettige maand, liefde veroorzaakt vriendschap en vriendschap liefde.

Halverwege februari schenkt het je veel voldoening wanneer je iemand kunt helpen. Een goede tijd ook om je even terug te trekken en te ontspannen. Grote kans dat je je toekomstplannen omver werpt en een nieuwe weg inslaat.

In maart leef je een beetje met je hoofd in de wolken. Geen goede maand om belangrijke besluiten te nemen, moet het dan maan jezelf om in de realiteit te blijven. Creatief en artistiek ben je op je best.

In april gaat je aandacht uit naar alles wat waarde voor je heeft en dan zowel op materieel als geestelijk gebied. Misschien onderhandelingen over geld of bezit maar het kan ook zijn dat je iemand anders duidelijk maakt wat je waardebepalingen in het leven zijn.

In mei is het contact met mensen in je directe omgeving intenser. Deze maand is het goed om na te denken hoe je met deze mensen omgaat. Soms staan kleine eigenschappen die je niet zo aanstaan het contact in de weg. Probeer op een andere manier naar deze mensen te kijken zodat het contact soepeler gaat verlopen.

Tijd om volop te genieten is in juni. Je hebt behoefte aan zelfexpressie, je bent graag onder de kinderen en je kunt zomaar verliefd worden. Anderen genieten ervan dat je jezelf bent, laat jezelf dus zien!

In juli wil je de koude harde wereld het liefst de rug toekeren. Liever laat je je geest reizen naar de wereld van verbeelding en geluk. Stemmingen van anderen voel je makkelijker aan en je bent geneigd deze over te nemen, blijf uit de buurt van negatieve mensen. Je intuïtie is top.

Spanningen in je relatie kun je verwachten in augustus. Die relatie kan je levenspartner zijn maar bijvoorbeeld ook iemand waar je nauw mee samenwerkt. Gebruik dit moment goed en zorg dat de onderdrukte spanning bespreekbaar wordt en de lucht geklaard kan worden.

De eerste helft van september heb je behoefte om de dagelijkse sleur te doorbreken. Anderen kunnen hoogst verbaasd zijn over je andere manier van doen. Toch heb je een verfrissende manier van aanpak waar anderen zich alleen maar bij neer kunnen leggen.

In oktober is het belangrijk dat je er aandacht aan schenkt hoe je communiceert. Er is een grote kans dat je verkeerd begrepen wordt. Controleer ook alle uitgaande post, e-mail e.d. op fouten. In het verkeer dien je rekening te houden met vertraging.

Er op uit gaan en je wereld verruimen doe je in november. Natuurlijk kun je een tripje naar leuke plek maken waar je niet eerder bent geweest, maar ook in je hoofd kun je je wereld verruimen. Ga gesprekken aan met mensen met een andere achtergrond of verdiep je eens serieus in dat onderwerp waar je nieuwsgierig naar bent.

Eind december ga je je aandacht waarschijnlijk nog meer op spirituele of religieuze zaken richten. Je bent je er veel meer bewust wat zich in de geest van de mensen om je heen afspeelt. Wanneer je dan zelf het hoofd helder houdt dan zal het inzicht wat je krijgt je verbazen.

===============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en daar valt alles veel preciezer op zijn plek.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel