De val van het kabinet Rutte - 15 januari 2021

Artikel 6 van 14

De val van het kabinet was naar mijn mening niet te voorkomen. De Zon en Pluto staan gelijk en dat ook nog eens op dezelfde plek als waar vorig jaar Pluto en Saturnus samen stonden. Toen vroeg ik mij al af welke regeringen overeind zouden blijven. Pluto heeft de onderste steen duidelijk naar boven gehaald en het misbruik van macht aangetoond. Dit is denk ik nog maar het begin, er is nog veel meer wat komen gaat, niet alleen in Nederland maar zeker ook wereldwijd.

Eerder schreef ik al dat premier Mark Rutte mensen zou gaan verliezen. Eerst was daar minister van medische zorg Bruins die aftrad, daarna de moeder van de premier overleed, en nu dus het hele kabinet dat valt.

Er is veel te beleven deze tijd. We hebben de nieuwe maan gehad, de ontwikkelingen in Amerika om onder de loep te nemen, het kabinet in eigen land en ga maar door. Wat zou ik graag willen uitzoeken en vertellen hoe het universum hier zijn steentje aan bijdraagt.

Helaas ben ik gedwongen om even pas op de plaats te maken. Afgelopen zondag ben ik getroffen door een hartinfarct waarna een opname in het ziekenhuis met behandeling volgde. Inmiddels ben ik weer thuis en dat voelt heel erg goed maar het is nodig om nog even wat rust te nemen.

En ja, natuurlijk wist ik al dat het voor mijn gezondheid een pittige periode zou worden. Pluto staat nml precies op de lijn van mijn zesde huis, huis van gezondheid. Saturnus staat daar al in dus dat er beperkingen aan zouden komen dat was mij al duidelijk. Pluto de planeet van confrontaties, transformaties, dood maar ook wedergeboorte liet meteen even duidelijk van zicht horen. Buiten een griepje verder nooit ziek geweest en daar is hij dan, Pluto. Zoals ik al vaker over hem schreef, aan hem ontkom je niet!

Bij de pakken neerzitten is voor mij geen optie, even op de plaats rust en dan vol goede moed het leven weer oppakken.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel