Volle Maan in Leeuw - 28 januari 2021

Vorige Artikel 8 van 14 Volgende

 

Het is Volle Maan in het trotse en vurige teken Leeuw. Tijdens Volle Maan zijn we altijd wat emotioneler en in het teken Leeuw kan dit zelfs met veel gevoel voor drama naar buiten komen. Dit is een goed moment om jezelf eens af te vragen of je je misschien te egoïstisch hebt opgesteld, of je arrogant en dwingend naar anderen bent geweest. Ook je zelfliefde mag je eens onderzoeken, heb je jezelf genoeg liefde getoond? Volle Maan is ook een moment van loslaten, zijn er dingen in je leven waar je beter afscheid van kunt nemen? Het loslaten is niet alleen op het materiële vlak maar ook op het emotionele. Het is tijd om te vergeven, en vergeving wil niet zeggen dat je het eens moet zijn met wat er gebeurd is maar dat je het los laat en ervoor kiest om jezelf er niet langer door te belasten. Vergeet ook niet om dankbaar te zijn voor al het goede in het leven, en dat is er!

De Volle Maan staat recht tegenover de Zon die gelijk staat met Jupiter in het rebelse teken Waterman. Dit zorgt voor een enorme behoefte aan persoonlijke vrijheid en wanneer je hierin wordt tegengewerkt kun je flink gaan steigeren. Tevens kan er een geestelijke onrust ontstaan en hierdoor ga je twijfelen aan je doelstellingen. Zie deze twijfel als iets positiefs, het gaat je namelijk heel veel over jezelf vertellen.

Vergeet niet om je kristallen en andere helende stenen in het volle maanlicht te leggen, zo kunnen ze zich weer fijn voor je opladen!

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel