Venus in Waterman - 1 februari 2021

Vorige Artikel 9 van 14 Volgende

Venus de planeet met de meest sociale invloed staat in Waterman. Waterman is het teken van de groepsactiviteiten en is tevens gastheer van de Zon, Mercurius, Jupiter en Saturnus. Het is dus druk in Waterman. Met de komst van Venus wordt de behoefte aan gezelligheid met mensen om ons heen nog groter. We hebben natuurlijk met beperkingen te maken en dat zorgt ervoor dat er gevoelens van frustratie ontstaan waardoor je rebelse en impulsieve handelingen gaat doen. Waterman houdt er namelijk niet van wanneer anderen bepalen wat wel en niet mag, hij wil vrij zijn in zijn doen en laten en dat kan nu dus niet. Zorg ervoor dat je in je eigen vreedzame bubble blijft en probeer je zoveel mogelijk af te sluiten van alle media die je met negatieve berichten beïnvloedt.

Zakelijk gezien kan Venus je voordeel brengen en dat voordeel trek je gewoon naar je toe, het lijkt wel of het je komt aanwaaien.

In de liefde kun je aangenaam verrast worden. Aan de andere kant kan het ook zomaar zijn dat je relationeel wensen hebt waar je partner niet voor openstaat.

Venus blijft tot 25 februari in Waterman.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel