Volle Maan in Maagd - 27 februari 2021

Vorige Artikel 63 van 186 Volgende

We hebben 27 februari een Volle Maan in het teken Maagd. Maagd is het teken dat staat voor gezondheid, hygiëne en micro-organismen en dit aardeteken is ook gelinkt aan natuurlijke geneeskunde. Kruiden, planten, essentiële oliën, helende stenen, de aarde verschaft ons alle middelen om ziekten te bestrijden en te genezen. Mercurius, de planeet van onze gedachten, is de heerser van Maagd en staat in het teken Waterman dat graag met vernieuwende ideeën komt. Gaat iemand ons binnenkort vertellen dat er een nieuw medicijn is ontdekt wat moeder aarde ons gegeven heeft?

Persoonlijk kunnen we te maken krijgen met een polariteit in onze gedachten of informatievoorziening. Mercurius staat tussen Jupiter en Saturnus en dat zorgt ervoor dat je schommelt tussen het verleden en de toekomst, groei en beperking. Dit kan stemmingswisselingen veroorzaken of nervositeit. Het beste wat je dan kunt doen is de natuur in trekken, het liefst ook even op blote voeten en lekker aarden. Maagd maakt ons ook kritisch en intolerant, laten we daar waakzaam op zijn en anderen in hun waarden laten.

Volle Maan is ook een moment van loslaten, afscheid nemen of vergeving. Dit is het moment om afstand te nemen van gewoontes, relaties of situaties die een negatieve invloed op je gezondheid hebben.

Vergeet ondertussen niet om je helende stenen weer op te laden in het licht van de Volle Maan.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel