Zon conjunct Neptunus - 11 maart 2021

Vorige Artikel 60 van 186 Volgende

De Zon staat gelijk met Neptunus in het teken Vissen en dit gaat er voor zorgen dat we de wereld om ons heen iet helemaal helder zien. Je loopt als het ware met een roze bril en de kans dat je situaties te rooskleurig inschat of te goedgelovig bent is groot. De gevoelens van anderen voel je sterker aan dan anders maar pas op dat er geen misbruik wordt gemaakt van je goedheid. Ook zakelijk gezien is het goed om extra alert te zijn want bedrog hangt in de lucht.

Deze dag heb je misschien de neiging om je wat meer terug te trekken en in je eigen gedachtewereld te verblijven. Wanneer de omstandigheden dat toelaten moet je dat vooral doen, ook voor meditatie is het een topdag. Wees vandaag voorzichtig met het gebruik van alcohol en drugs, je lichaam reageert hier namelijk gevoeliger op. Ook de bijwerkingen van voorgeschreven medicijnen kunnen sterker de kop op steken.

En ja, wanneer Neptunus een actievere rol krijgt dan is er een verhoogde kans op water. Het belooft een regenachtige dag te worden maar ook thuis kan het een natte boel worden. Weet je zeker dat je wasmachine e.d. in orde zijn?

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel