Mercurius in Vissen - 15 maart t/m 4 april 2021

Vorige Artikel 58 van 186 Volgende

Mercurius de planeet van de communicatie staat tot en met 4 april in het teken Vissen en dit kan zomaar voor heel wat verwarring zorgen. Schenk er aandacht aan hoe je je uitdrukt want zowel mondeling als schriftelijk is de kans dat je verkeerd begrepen wordt groot. Het lijkt soms dat wat je in je hoofd hebt op een totaal andere manier uit je mond komt. Check ook alle uitgaande post en serieuze schriftelijke werkzaamheden extra goed want er sluipen gemakkelijk fouten in. Door die miscommunicatie die dan ontstaat kan het gebeuren dat anderen je gaan wantrouwen en dat wil je natuurlijk zoveel mogelijk proberen te vermijden. Ook dien je zelf alert te zijn op misleiding, lees contracten e.d. zorgvuldig door en geef voldoende aandacht aan de kleine lettertjes.

Nu we met z’n allen naar de stembus rennen ben ik benieuwd met welke loze beloftes we geconfronteerd gaan worden. De pluche in Den Haag zal vast en zeker vol goede bedoelingen zitten maar kunne ze waar maken wat ze ons nu beloven?

Heb je een kunstzinnige inslag dan is dit een fantastische periode dus dichters, songwriters, kunstschilders enz benut deze weken goed. Niet alleen anderen maar ook jijzelf kunt versteld staan van je werk, maar ook hier geldt dat de boodschap die je over wilt brengen voor anderen wat verwarrend kan zijn.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel