Volle Maan in Maagd - 28 maart 2021

Vorige Artikel 53 van 187 Volgende

Het is Volle Maan in het teken Weegschaal en dus is dit een goed moment om eens stil te staan bij onze 1 op 1 relaties. Dan bedoel ik niet alleen de relatie met je levenspartner maar ook die met je therapeut, advocaat, beste vriendin enz. Vraag je deze Volle Maan eens af of je voldoende voldoening uit de relatie krijgt of dat je jezelf teveel wegcijfert ten gunste van de ander. Een goede relatie heeft een gezonde balans en als die zoek is dan is het tijd om daar wat aan te veranderen. Wanneer er sprake is van een gevoel van ontevredenheid dan bespreek dit en houd het niet voor jezelf want de irritatie gaat dan alleen maar groeien. Geef de ander de kans om zijn of haar kant te belichten en op die manier dichter tot elkaar te komen en dat perfecte team te kunnen gaan vormen. Een relatie is geven en nemen, probeer een evenwicht te vinden tussen wat jij voor jezelf nodig hebt en wat je moet doen om de ander tevreden te stellen.

Soms is het misschien verstandig om even wat afstand van iemand te nemen om te ontdekken hoe je het leven ervaart zonder die persoon. Vergeet ook niet naar de relatie met jezelf te kijken. Ben je te streng voor jezelf geweest of juist niet, heb je mogelijkheden om je leven aangenamer te maken benut of heb je ze laten liggen, komen je handelingen overeen met wat je werkelijk wilt? Wees eerlijk tegen jezelf en tegen je relaties.

Volle Maan is altijd een moment van loslaten, afsluiten en vergeven, hierdoor krijgen we weer ruimte om een nieuwe richting te gaan geven in ons leven. Vergeet ook niet om dankbaar te zijn voor alles wat wel goed is of waar je je wel gesteund voelt en laat dat ook blijken aan de ander.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel