Mercurius sextiel Pluto - 2 april 2021

Vorige Artikel 51 van 187 Volgende

De energie van Mercurius en Pluto is duidelijk zichtbaar in de Tweede Kamer en Mark Rutte komt steeds verder in het nauw. Het vuur wordt hem aan de schenen gelegd over de affaire Pieter Omtzigt en iedereen wil het naadje van de kous weten. De hele dag al wordt hij bestookt met vragen tot in detail  om toch vooral de waarheid op tafel te krijgen. Met deze Mercurius Pluto energie is het bijna onmogelijk om iemand anders te bedriegen of te misleiden. De lijsttrekkers in de kamer nemen dan ook niets voor zoete koek aan en blijven op de kwestie door hameren, om vanavond gaan ze dan ook gewoon weer verder. Een negatieve kant van dit aspect is dat je halsstarrig en eigengereid kunt zijn, is dit iets waar Mark Rutte ook mee kampt?

Wanneer ik dan kijk naar de horoscoop van Mark Rutte dan valt mij vooral op dat Saturnus zijn 6e huis is binnengekomen. Het 6e huis staat voor werk en gezondheid en Saturnus zegt dat je op die gebieden orde op zaken moet stellen. Heeft hij in het verleden dingen niet goed aangepakt dan gaat hij daar met Saturnus in dit huis de prijs voor betalen. De doelmatigheid van het functioneren van Mark Rutte zal op de proef worden gesteld. Deze Saturnus periode dient hij er alert op te zijn zowel lichaam als geest goed te verzorgen om goed te kunnen functioneren. Ziektes liggen op de loer.

Ook zien we actuele Jupiter gelijk staan met de Zon tijdens zijn geboorte. Dat duidt op een nieuwe groei-cyclus die ongeveer 12 jaar duurt. Het is tijd om de horizon wat werkzaamheden betreft uit te breiden en nieuwe initiatieven te nemen. Ook laat het zien dat dit de kans is om te omstandigheden die remmend op Mark Rutte hebben gewerkt en het hem bijna onmogelijk hebben gemaakt om zich als MENS te ontplooien achter zich te laten.

Een jaar geleden schreef ik al over de Neptunus en Pluto stand in zijn horoscoop, dit zijn zo’n langzame planeten dat ze nog steeds op bijna dezelfde positie staan.  Door deze stand zou hij met verlies van mensen te maken krijgen, een dag later moest minister Bruins aftreden. Kort daarna overleed zijn moeder, nu verliest hij het vertrouwen van veel kamerleden. Ook zou er iets naar buiten komen wat hij liever verborgen had willen houden, de toeslagenaffaire ligt ons nog vers in het geheugen. En nu de kwestie over Pieter Omtzigt, werd hij als een luis in pels gezien door Rutte? Verbaasd was ik dan ook dat hij toch nog met zoveel stemmen aan de haal ging, moet ik dit zien als een gemiste kans voor Nederland?

Ze gaan zo weer beginnen, het theater in Den Haag draait gewoon door. Ik zit er klaar voor.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel