Nieuwe Maan in Ram - 12 april 2021

Vorige Artikel 48 van 187 Volgende

De Nieuwe Maan in Ram nodigt je uit om wat extra aandacht aan jezelf te besteden. Het is tijd om eens stil te staan bij hoe je jezelf presenteert aan de buitenwereld en daar waar nodig verandering in aan te brengen. Nieuwe Maan betekent altijd een nieuw begin en dit is het perfecte moment om de wereld de nieuwe jij te gaan laten zien.

Durf ook aan anderen te vragen hoe je op hun overkomt en zie hun antwoorden vooral als nuttige info. Die nieuwe jij is natuurlijk meer dan alleen maar een leuke nieuwe outfit, ook je manier van doen vraagt misschien om aandacht. Je website, je visitekaartjes, de etalage van je winkel, vragen die misschien om een opfrisbeurt? Alles wat bijdraagt aan het presenteren van jezelf verdient nu extra aandacht. Soms vraagt het misschien moed om veranderingen door te voeren. Mars is de heerser van Ram en heeft als kwaliteit dapperheid, maak gebruik van deze energie. Veranderingen vragen soms natuurlijk ook tijd, gun je die tijd maar begin wel om de eerste stappen te zetten.

Visualiseer voor jezelf hoe je zou willen dat je op anderen overkomt en vergelijk dat met hoe je werkelijk op anderen overkomt. Ram is het eerste teken van de dierenriem, het kind met alle potentie om te groeien. Benut de pioniersmentaliteit van Ram om te werken naar je nieuwe jij.

De Nieuwe Maan in Ram staat in een scherp vierkant met Pluto in Steenbok. Pluto maakt intense gevoelens bij ons los, onderzoek deze gevoelens en doe niet alsof ze niet bestaan. Wanneer je ze negeert kan dwangmatig handelen de kop opsteken.

In relaties kan er een machtsstrijd ontstaan. Schuldgevoelens, jaloezie of andere technieken worden misschien gebruikt om de gevoelens van de ander te bespelen, je kunt hierin zowel de rol van dader als slachtoffer vervullen. Laat je niet verleiden tot manipulatief gedrag want dat hoort niet bij die nieuwe JIJ.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel