Volle SuperMaan in Schorpioen - 27 april 2021

Vorige Artikel 44 van 187 Volgende

Deze Volle Maan is misschien wel de sterkste van dit jaar. Niet alleen is het Volle Maan in het teken Schorpioen, het is ook nog eens een Super Maan en daar bovenop gaat Pluto, de heerser, van Schorpioen, achteruit lopen. Schorpioen is het teken van de intense gevoelens en omdat de Volle Maan ons altijd wat emotioneler kan maken gaan we die emoties dieper ervaren. Graven, ergens in duiken en doorspitten tot de waarheid boven komt dat is wat de energie van Schorpioen ons laat zien. Geheimen komen aan het licht, geheimen van jezelf of je haalt er zelf een boven water van iemand anders. Wereldwijd dient dit zich aan en dan vooral op het gebied van macht. Leugens, corruptie en het misbruiken van de macht komen vol in het licht van de Volle Maan te staan. Ook thema’s met een seksuele lading kunnen een doorbraak krijgen, dan denk ik bijvoorbeeld aan de zaak met Jeffrey Epstein.

De Maan staat dichter bij de aarde dan normaal en dan spreken we van een Super Maan. Alleen op 4 februari, 13 september en 4 november staat de Maan nog dichter bij de aarde maar dan is het geen Volle Maan. Een Super Maan tijdens Volle Maan versterkt alle gevoelens nog eens extra, dus wees alert dat je overspoelt kunt worden tijdens deze Volle Maan in het waterteken Schorpioen.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is gaat de heerser dit Volle Maan teken Schorpioen, Pluto, deze dag achteruit lopen. Wanneer een planeet retrograde (achteruit) gaat dan keert de energie zich meer naar binnen. Pluto is de planeet van confrontatie, het neerhalen van structuren, transformatie, macht en onmacht. Welke confrontatie ga jij met jezelf aan? Welke structuren wil je neerhalen en transformeren tot iets beters? Gebruik je je macht op de juiste manier of voel je je onmachtig om dingen te veranderen? Ook naar anderen toe kun je gaan zitten broeden op een plan om de confrontatie aan te gaan tegen praktijken die niet deugen. Ga aan de slag en duik in jezelf om straks, helemaal in de sfeer van Pluto, als een feniks uit de as te herrijzen.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel