Jupiter in Vissen - 14 mei 2021

Vorige Artikel 38 van 187 Volgende

De uitbundige Jupiter staat sinds vandaag in het waterteken Vissen en dat geeft ons een voorproefje van het jaar 2022. Jupiter voelt zich als voormalig heerser erg comfortabel in Vissen en hij gaat je uitdagen om groots te durven dromen. De planeet Jupiter is namelijk optimistisch, ziet altijd betere mogelijkheden en weet kansen beter te grijpen. Vissen is een gevoelig teken dat snel signalen van de omgeving opvangt. Het kan zomaar zijn dat door de komst van Jupiter in dit teken je overspoelt raakt door emoties of dat situaties je verwarren. Jupiter in Vissen kan ook een drang veroorzaken om je te willen aansluiten bij een spirituele of godsdienstige groep. Zorg dat het troebele water van het teken Vissen je heldere blik niet ontneemt, je kunt je namelijk te enthousiast in een geloofsstroming storten en daar later begoocheld uitkomen. Jupiter geeft je in ieder geval de durf om in het diepe te springen en op welk gebied dat is dat hangt er vooral vanaf in welk huis dit alles zich afspeelt in je eigen horoscoop.

Het afgelopen jaar stond Jupiter in Waterman en dat is een communicatief luchtteken dat van logische feiten houdt. Met de verschuiving van Jupiter naar Vissen gaan we wereldwijd meer op gevoel en intuïtie werken. Ook alternatieve en natuurlijke geneeskunde zullen meer in de belangstelling raken. Het teken Vissen staat voor water en Jupiter is erg enthousiast waardoor we zomaar nog heel wat regenachtige zomerweken zouden kunnen krijgen. Ook is er een grotere kans op overstromingen maar tegelijkertijd kan er een groot tekort komen aan water en olie.  

Jupiter gaat op 20 juni achteruit lopen om op 29 juli weer terug te komen in Waterman. Op 29 december komt hij dan weer opnieuw in het teken Vissen waar Jupiter dan tot en met mei verblijft.

Zoek in je horoscoop op waar de eerste 2 graden Vissen liggen, daar ga jij je durf laten zien en mag je gebruik gaan maken van de geluksplaneet Jupiter. Een gratis tekening vraag je eenvoudig aan via mijn website.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel