Nieuwe Maan in Tweelingen - 10 juni 2021- Zonsverduistering

Vorige Artikel 31 van 187 Volgende

Het is Nieuwe Maan in het luchtteken Tweelingen en dit teken is het meest verbonden met communicatie. De Nieuwe Maan vraagt je hoe het met jouw communicatie is gesteld en dan vooral naar de mensen dicht om je heen. Ben je eerlijk over je gevoelens, ben je een beetje een zeur of vraag je je af waarom er niet naar je geluisterd wordt. De Nieuwe Maan nodigt je uit om nieuwe contacten te leggen en dan op een luchtige manier. Gewoon een gesprekje over koetjes en kalfjes met bijvoorbeeld iemand in de rij bij de kassa of als je in de trein zit met die onbekende die tegenover je komt zitten. Je eigen leven wordt er luchtiger door wanneer je dit geen moeite kost.

Tweelingen is ook het teken van verbinding, wanneer heb je je broer of zus nog gezien. Is het al zo lang geleden dat je ervan schrikt, dan spreek vandaag nog iets af. Ook als er iets is voorgevallen dan zet gewoon die eerste stap om weer dichter bij elkaar te komen.

We zitten vaak zoveel op internet of blijven voor de tv plakken maar gun jezelf deze Nieuwe Maan eens een mooi nieuw boek of begin met die cursus waar je al zolang over bezig bent. Even tijd voor  jezelf  en je verbonden voelen in een mooi verhaal of boeiend onderwerp.

De Maan en de Zon en ook Mercurius maken een vierkant met Neptunus. Een vierkant is altijd oppassen geblazen en dat is in dit geval ook. Door deze samenstand dien je bijzonder alert te zijn voor oplichting en bedrog.

Mercurius de heerser van Tweelingen loopt achteruit waardoor er onduidelijkheden in je communicatie kunnen zijn. Je wordt verkeerd begrepen, je verstuurt post naar het verkeerde adres en ga maar door. Daarentegen is je intuïtie heel goed dus maak daar mooi gebruik van. Mercurius loopt tot 21 juni achteruit.

Deze Nieuwe Maan hebben we ook nog een Zonsverduistering en die is bij ons zichtbaar. De zon zal niet geheel verdwijnen achter de Maan maar toch leuk om even te kijken wanneer het kan. Tussen 11.15 en 13.30 vindt de verduistering plaats.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel