Mars vierkant Uranus - 4 juli 2021

Vorige Artikel 28 van 187 Volgende

Zo, daar ben ik weer. Toen in januari Pluto zijn intrede deed in mijn 6e huis (huis van gezondheid) kreeg mijn hart een flinke optater. Dat was een grote waarschuwing voor me om af en toe even wat gas terug te nemen, niet dat ik stil gezeten heb hoor want dat lukt me eigenlijk niet. Laten we snel weer eens kijken wat er zich in het universum afspeelt en wat dat voor ons betekent.

Op 4 juli maakt Mars in het vuurteken Leeuw een spanningsvolle verbinding met Uranus in Stier. Stier is het teken dat staat voor alles wat waardevol voor ons is, onze relaties, onze financiën, onze huisvestiging enz. Uranus is de planeet die voor verrassingen zorgt die heel aangenaam kunnen zijn maar Uranus kan ook het dak van huis laten vliegen om het zo maar te zeggen. Door de verbinding van Uranus met Mars is er sprake van een grotere rusteloosheid in je en de neiging om impulsief te handelen ligt op de loer. De dagelijkse sleur kan een kwelling voor je zijn en je probeert je te verzetten tegen alles wat je beperkingen oplegt. Beschouw niet alles als kritiek of aanval op je ego. Neem even afstand van de situatie en bewaar de kalmte in jezelf voordat je reageert of een besluit neemt. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor jezelf dan pak die uitdaging ook aan met een nieuwe methode. Blijf niet hangen in benaderingen die je in het verleden geen voldoening gaven. Kom er voor jezelf achter wat je anders zou willen en waarom. Laat je niet verleiden tot ondoordachte acties die niet meer terug te draaien zijn.

Stier is ook het teken van de aarde en met Uranus in dit teken in verbinding met Mars is er een vergrote kans op aardbevingen, vulkaanuitbarstingen enz. Tevens geeft deze stand een vergrote kans op cyberaanvallen aan, pas dus op met verdachte mailtjes.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel