Nieuwe Maan in Kreeft - 10 juli 2021

Artikel 3 van 18

De Nieuwe Maan van juli staat in zijn eigen teken Kreeft en dus zal deze Nieuwe Maan sterker te voelen zijn. De Maan is de moeder van de planeten en het teken Kreeft staat voor thuisgevoel, dat past dus perfect bij elkaar. Dat thuisgevoel is waar het om draait, voel je je thuis in je eigen huis, bij je sportvereniging, bij je familie en vrienden, maar ook voel je je thuis in jezelf. Zijn er voor jou deze Nieuwe Maan dingen die om een frisse aanpak vragen omdat je je er niet thuis voelt? Stoei eens met je meubels en richt je huis anders in, horen je hobby’s echt bij jou of doe je het omdat je vriendin het zo leuk vindt? Duik eens in je eigen gevoel en luister naar wat het je te vertellen heeft. Haal het familieverleden eens op met andere familieleden, dat geeft vaak enorm nuttige informatie waardoor je positiever tegen situaties of mensen aan kunt kijken. Dat zorgt er vaak voor dat je met een nieuwe start kunt beginnen.

Recht tegenover Kreeft staat Pluto in het teken Steenbok waardoor we te maken kunnen krijgen met strengere regels of druk van de regering of een ander machtsorgaan.

Deze dagen voel je gevoelens van anderen beter aan en door de verbinding van de Maan met Uranus kun je met zeer verrassende oplossingen komen. Deze stand zorgt er ook voor dat je iemand in je leven kunt verwelkomen waar je normaal gesproken niet snel contact mee zou maken.

Kijk in je eigen horoscoop in welk huis 18° Kreeft valt. Dit huis laat zien in welk thema voor jou persoonlijk het thuisgevoel om aandacht vraagt.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel