Volle Maan in Waterman - 24 juli 2021

Vorige Artikel 9 van 18 Volgende

Het is Volle Maan in het luchtteken Waterman, een Volle Maan is de tijd van loslaten en onthechten.  Het teken Waterman is een sterk communicatief teken, een echte denker. Hij is er een kei in om oplossingen aan te dragen voor anderen die een probleem hebben. Het is echter ook een teken wat zijn eigen emoties het liefst wegstopt. Wellicht dat daarom zoveel Watermannen in de zorg werken, ze blijven pragmatisch denken en schuiven emoties aan de kant. Hoe zit het met jouw emoties, heb je ze toegelaten om te verwerken en los te laten? Of heb je ze aan de kant geschoven en diep in je zelf opgeborgen waar het maar blijft pruttelen?

Waterman is een sociaal teken dat graag in gezelschap is van mensen. Maar voel je je wel thuis bij die mensen, of ben je bevriend geraakt om de verkeerde redenen? Probeer eens meer met je hart te leven en minder met je hoofd. Je hoeft geen allemans vriend te zijn, het is veel waardevoller om een paar pure contacten te hebben.

Volle Maan is ook een moment van dankbaarheid, ga voor jezelf na waar je blij om bent. Het zit heus niet allemaal tegen, ook jij hebt dingen waar je dankbaar voor kunt zijn. Het hoeft niets groots te zijn, een vlinder in je tuin, het eten wat zo goed smaakt, het zonnetje waar je van mag genieten en ga maar door.

Waterman is ook het teken van onvervulde dromen. Kijk eens of het realistisch is wat je je wenst, kun je je dromen waarmaken? Schaaf je dromen bij waardoor ze wel kunnen lukken en doe dat zonder teleurstelling. Vergeef jezelf voor wat je in jouw ogen niet goed hebt gedaan, ook met betrekking tot je vriendschappen. Vergeef niet alleen jezelf maar ook de ander die je misschien heeft gekwetst. Laat het los en maak de weg  en jezelf vrij om weer vooruit te komen.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel