Nieuwe Maan in Maagd - 7 september 2021

Artikel 2 van 15

De Nieuwe Maan van 7 september zorgt ervoor dat je orde op zaken gaat stellen. De Nieuwe Maan staat in het aardeteken Maagd en dit teken houdt van orde en systematisch te werk gaan en dan vooral in de dagelijkse bezigheden. Heb jij een beetje orde en systeem in de werkzaamheden waar je je dag mee vult of heb je juist het idee dat je het allemaal niet meer kunt overzien? Orde en systeem brengen niet alleen rust in je omgeving  maar ook in je hoofd. Kijk hoe je deze Nieuwe Maan een nieuwe routine voor jezelf kunt gaan opbouwen om je leven wat overzichtelijker te krijgen. Dit kunnen al heel eenvoudige handelingen zijn zoals dingen op hun plek terug te leggen, tijdens het eten geen telefoons op tafel, geef je partner bij thuiskomst eerst een zoen voordat je neerploft en losbarst over je zware dag. Kijk ook je administratie eens na, breng het op orde dan hoef je er niet meer over na te denken en kun je je tijd veel fijner gebruiken.

Maagd is een teken wat graag iets voor iemand anders doet. Wees behulpzaam en kijk waar je een handje kunt helpen en doe dit dan ook met een glimlach. Ook hier zijn het vaak maar kleine dingen maar ze kunnen iemand anders enorm ontlasten. Laat je van je goede kant zien.

De discipline van de orde en netheid komen ook de gezondheid ten goede. Maagd is vrij streng wat gezondheid betreft dus dit is moment om jouw eigen gezondheid eens kritisch te bekijken. Ook hier zijn misschien nieuwe routines gewenst zoals toch wat gezonder gaan eten, minder drinken, meer bewegen. Alle beetjes baten, dus het hoeft geen streng dieet te zijn. Laat de frisdrank maar eens een week staan, wedden dat je het verschil gaat voelen.

Door de kritische blik van Maagd moeten we oppassen dat we niet van iedere mug een olifant maken. Laat iedereen in zijn waarde ook al zou jij de dingen anders aanpakken dat wil niet zeggen dat je iemand anders moet afkraken. Je mening geven is iets anders dan iemand een slecht gevoel geven.

Kijk in je horoscoop in welk huis °14 Maagd staat, dit huis heeft het thema waar voor jou persoonlijk orde en systeem is gewenst.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel