Zon in Weegschaal t/m 23 oktober 2021

Vorige Artikel 144 van 204 Volgende

De Zon staat in Weegschaal en blijft daar tot 23 oktober. Dit is de tijd van het jaar om eens stil te staan bij al onze 1 op 1 relaties. Hierbij denken we al snel aan onze levenspartner maar er zijn nog zoveel meer mensen waar je een 1 op 1 relatie mee hebt. Denk maar aan je arts, je werkgever, je advocaat, je beste vriend of vriendin, je weet er zelf vast nog wel wat aan toe te voegen. Hoe zit het met deze relaties? Brengen ze je genoeg voldoening, is er sprake van harmonie, wordt er moeite voor elkaar gedaan en voldoen jullie aan elkaars verwachtingen? Zijn er dingen die je dwars zitten dan bespreek dat en klaar de lucht om weer sterk samen verder te kunnen gaan.

Dit is zeker niet het moment om op eigen houtje van alles te ondernemen en zeker niet als het dingen betreft waar je geen kaas van hebt gegeten. Vraag advies aan een vakman of iemand in je eigen kring die er wel verstand van heeft om de klus gedaan te krijgen. Ook op het psychische vlak is het echt niet raar om hulp te vragen, samen ben je sterk.

Misschien zit je met iemand in conflict, ook die persoon valt onder de 1 op 1 relaties. Onderzoek eens hoe je eigen rol in dit verhaal zit en leer daar je les uit. Sta je voor je gevoel toch in je gelijk dan stap over je trots heen en zet die eerste stap om weer nader tot elkaar te komen.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel