Nieuwe Maan in Weegschaal - 6 oktober 2021

Vorige Artikel 3 van 186 Volgende

Het is Nieuwe Maan in het luchtteken Weegschaal. De Nieuwe Maan staat altijd voor een nieuwe start, een nieuwe intentie. Het teken Weegschaal is erg op harmonie gericht en zal zich inzetten om een goede sfeer te behouden. De diplomaat van de dierenriem is Weegschaal, hij kan als een ware vredesstichter conflicten helpen op te lossen. Hij weet zich immers heel goed in beide kanten van een verhaal in te leven en kan daardoor een goede oplossing aandragen. Waar vind jij het nodig om de harmonie te verbeteren of te herstellen? Weegschaal is het teken van de relaties en dan vooral van de 1 op 1 relaties. Ga eens voor jezelf na of er in jouw leven een relatie is die wat verstoord is en zet je in om het contact weer aangenamer te maken. Dat kan met je partner zijn, je kind, je arts, je poetsvrouw, noem maar op. Om de lieve vrede te bewaren kan Weegschaal zich zelfs wel eens teveel wegcijferen, zorg dat je een gezonde balans vind tussen toegeven en je rug rechthouden. Denk er eens over na of je jezelf misschien te veel afhankelijk maakt van iemand anders.

De Nieuwe Maan in Weegschaal is een perfecte tijd om te onderhandelen. Dit hoeft niet perse over nieuwe plannen te gaan, ook situaties waar je op dit moment ontevreden over bent kun je nu prima aan het licht brengen. Je denkt nu misschien vooral aan zakelijke onderhandelingen maar ook in de privésfeer kan er iets spelen wat om aandacht en verandering vraagt.

Weegschaal met als heerser Venus is het meest ijdele teken van de dierenriem. Geef jezelf eens wat meer aandacht en laat jezelf stralen, omring je met mooie dingen, maak een feestelijke maaltijd.

De Nieuwe Maan staat dicht bij de vurige Mars en daardoor kun je wat geïrriteerd reageren. Probeer de kalmte te bewaren en minder gespannen te zijn. Ga mensen met twistziekte maar beter even uit de weg.

Door de verbinding van de Maan met Uranus ben je wellicht wat impulsiever dan anders. De dagelijkse sleur hangt je een beetje de nek uit en je hebt behoefte aan ander gezelschap. In huiselijke kring schrikken ze misschien van je plotselinge optreden, maar ze zullen toch inzien dat het zin heeft.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel