Zon vierkant Pluto - 17 oktober 2021

Vorige Artikel 18 van 96 Volgende

De Zon maakt een vierkant met de transformerende planeet Pluto in het teken Steenbok. Dit kan zomaar eens een dag zijn dat je onder druk je levenswijze en het gebruik van je krachten moet wijzigen. Die druk die kan van buitenaf komen maar ook vanuit je binnenste komen, je ziet je genoodzaakt radicale veranderingen aan te brengen waar dat nodig is. Pluto is de planeet die iets wil afbreken om het daarna weer in een verbeterde vorm uit de stof omhoog te trekken. Dus ook al valt het je nu zwaar om onder die druk verandering aan te brengen, later zul je blij zijn met het bereikte resultaat. Blijf vooral niet krampachtig vastklampen want dan ontstaan alleen maar meer moeilijkheden. Maak ruimte voor creatieve verandering. Worden er dingen in je leven op de proef gesteld en blijken ze wel degelijk goed te functioneren dan zal de voldoening groots zijn.

Kijk er vandaag niet vreemd van op wanneer er machines stuk gaan. Waarschijnlijk vroeg het al eerder om aandacht maar legt het het werk er nu echt bij neer.

Pluto staat in het teken Steenbok, het teken van onze regering. Gaat daar ook wat stuklopen waardoor er een TRANSFORMATIE kan plaatsvinden?

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel