Zon in Schorpioen - 23 oktober 2021

Vorige Artikel 15 van 96 Volgende

De Zon staat in Schorpioen en dit waterteken heeft Pluto als heersende planeet. Deze tijd van het jaar gaan we ons meer richten op onze gevoelens en emoties, ons geestelijk welzijn. Schorpioen is het teken van diepte en die gaan we opzoeken in onszelf, we duiken in ons innerlijk. Vaak worden we zo opgeslokt door de dingen van alledag dat we helemaal geen tijd hebben en maken voor ons innerlijk, nu word je geroepen om dat zeker te doen.

Met de Zon in Schorpioen kan je gedrag zo beïnvloed worden dat je je eigen handelingen en reacties niet meer begrijpt. Maak tijd voor jezelf en leer jezelf kennen, leer je boosheid, frustratie, blijdschap, verdriet of wat voor emotie dan ook te begrijpen.

Pluto de heerser van Schorpioen is de planeet van de dood en dan niet noodzakelijkerwijze de dood van een mens. Meer is het erop gericht om iets in je leven of gedachten te wissen, afscheid van te nemen, waardoor er ruimte komt voor iets nieuws, iets beters.

In materieel opzicht kan deze stand je dwingen om gemeenschappelijke bezittingen onder de loep te nemen. Ook hier wordt de diepte opgezocht, duidelijk is gewenst en je laat je niet met een kluitje in het riet sturen.  

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel