Mercurius in Schorpioen - 5 november 2021

Vorige Artikel 2 van 17 Volgende

Mercurius staat in het teken Schorpioen. Zoals ik eerder al schreef is november de maand van Schorpioen, de Zon en Mars staan in dit teken, de Nieuwe Maan op 4 november en vanaf vandaag dus ook Mercurius. Mercurius is de planeet van communiceren, ons denken maar ook de planeet van verbindingen. Met Mercurius in Schorpioen gaan je eens diep nadenken over de verborgen waarheden die in jezelf zitten. Zelfs de kwetsbaarheid van je eigen bestaan komt aan de orde, laat je hierdoor echter niet meeslepen door de gedachte aan de dood.

Deze transit duidt er vaak op dat je in contact komt met mensen die je kijk op het leven compleet kunnen veranderen. Zo iemand kan je diep raken en dat hoeft niet persé via gesprekken te gebeuren. Er is een bijzondere kracht aan het werk die moeilijk te peilen is maar deze persoon raakt je, dat is zeker.

Op 10 november staat Mercurius gelijk met Mars en die dag is de kans groot dat we wat vijandiger in onze communicatie zijn. Het is natuurlijk altijd handig wanneer we daar wat extra aandacht aan kunnen geven en weten dat we die dag even tot 10 moeten tellen voordat we reageren.

Mercurius blijft in Schorpioen tot 24 november.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel