Zon in Boogschutter - 22 november 2021

Vorige Artikel 8 van 17 Volgende

De Zon staat in het vurige en positieve teken Boogschutter. Het is de tijd van het jaar om onze horizon te verbreden. Ik hoor jullie al denken, “en hoe gaan we dat doen in deze tijd waar we bijna nergens naartoe kunnen”. Die horizon zit in je hoofd en je gaat die verbreden door nieuwe kennis op te doen. Dit is het perfecte moment om een nieuwe studie of cursus te beginnen. Alles wat je intellect stimuleert is goed voor je. Deze periode heb je waarschijnlijk meer belangstelling voor spirituele of religieuze onderwerpen en mensen met een andere achtergrond trekken je aandacht. Maak er een streven van om zelfs uit oppervlakkige ontmoetingen een positieve ervaring te halen die je een bredere kijk op het leven geeft.

Misschien heb je een probleem en heb je het gevoel dat je compleet bent vastgelopen, dan is het tijd om dit probleem eens vanuit een andere hoek te bekijken. Vraag desnoods advies van buitenaf en laat je verrassen door die andere zienswijze die voor jou de oplossing kan bieden.

Blijf deze maand vooral niet hangen in je normale bezigheden, verleg je interesse en verruim je horizon. De Zon blijft in Boogschutter tot en met 21 december.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel