Vissen - jaarhoroscoop 2022

Artikel 1 van 12 Volgende

Jaarhoroscoop 2022 voor Vissen.

Begin januari dien je alert te zijn om niet bij dubieuze zaken betrokken te raken. Je kunt je bijzonder moe voelen, stel je lichaam niet aan teveel inspanning bloot en zorg dat niet verkouden wordt.

In februari heb je behoefte om veel onder je vrienden te zijn. Je voelt de stemming van anderen goed aan en doet je best om de sfeer goed te houden. Er kan iemand zijn die je onder druk probeert te zetten.

Maart is de maand waar je je kansen moet grijpen. Je zit vol zelfvertrouwen en kunt rekenen op uitbreiding van je activiteiten. Blijf realistisch, je denkt misschien alles te weten maar je bent nog lang niet uitgeleerd.

In april ben je de redder in nood bij conflicten tussen anderen. Je weet ruzies diplomatiek op te lossen en mensen zijn graag in jouw gezelschap. Plan voldoende vrije tijd in voor jezelf om lekker te ontspannen.

Je krijgt meer administratie en post te verwerken in mie. Ook contacten met mensen in je nabije omgeving zullen intensiever zijn. Neem af en toe afstand van alle info die op je af komt anders raak je nerveus.

Begin juni is de kans groot dat er miscommunicatie is. Controleer alle uitgaande post en berichten goed op fouten. Een goed moment om je bezig te houden met spirituele of godsdienstige zaken.

In juli geniet je bijzonder van de warmt en gezelligheid thuis. Je nodigt graag mensen uit om in de privésfeer te genieten van elkaars gezelschap en het goede leven. Grote kans dat je iets moois koopt voor in je huis.

Begin augustus ben je erg gevoelig voor stemmingen van anderen. Zowel de fijne als minder fijne stemmingen slaan op je over. Probeer hier wat meer controle over te hebben. Contact met vrouwen wat problemen geven.

In september is het tijd om het gezellig te hebben met je levenspartner. Je geniet volop van het samenzijn en je wilt je partner graag verwennen en laten weten hoe waardevol de relatie voor je is.

In oktober kun je iemand ontmoeten die je hele kijk op het leven verandert. Deze persoon weet je diep te raken maar de communicatie zal enkel op het verbale vlak liggen. Goede maand om gesprekken te hebben over gemeenschappelijke bezittingen.

November is een goede maand om je vaardigheden uit te breiden of een nieuwe studie te beginnen. Richt je pijl op één doel en focus je daarop. Zorg dat je je aandacht niet teveel versnipperd want dan komt van al je plannen niets uit. Gunstige maand voor de handel.

December wordt een drukke maand, er moet hard gewerkt worden. Aangezien je ambitieus bent heb je hier geen moeite mee. Einde van de maand breng je door met mensen waar je graag bij vertoeft. Wanneer jij binnenkomt is iedereen blij.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel