Weegschaal - jaarhoroscoop 2022

Vorige Artikel 6 van 12 Volgende

Jaarhoroscoop 2022 voor Weegschaal.

In januari heb je sterk de behoefte om je huis op te waarderen. Weg met de oude troep en plek maken voor wat nieuws, iets moois. Overleg wel even met andere huisgenoten, het moet voor iedereen goed voelen.

Begin februari druk je je gevoeliger uit in emotionele confrontaties, zowel de fijne als minder fijne. Pas op om niet jaloers of bezitterig te worden. Confrontaties met vrouwen zullen intenser zijn dan die met mannen.

In maart is er werk aan de winkel en is het tijd om flink de handen uit de mouwen te steken. Een goede maand om te bespreken hoe werkzaamheden verbeterd kunnen worden. Pas op dat er geen misbruik van je goedheid wordt gemaakt. Controleer documenten op valkuilen voordat je ze ondertekent.

In april is het goed om eens met je partner het gesprek aan te gaan. Voldoen jullie aan elkaars behoeft, is er sprake van gelijkwaardigheid binnen de relatie? Wat valt je van elkaar tegen en waar kunnen jullie elkaar op een betere manier aanvullen of ondersteunen?

Mei is een goede maand om je kennis uit te breiden of om je nieuwe vaardigheden aan te leren. Je bent nieuwsgierig en pikt dingen snel op. Vergeet deze maan niet om er even lekker tussenuit te gaan, houd wel rekening met oponthoud.

Halverwege juni voel je je aangetrokken tot schoonheid van een andere soort dan je gewoon bent. Vreemde muziek, aparte kunst en ja zelfs iemand die totaal anders is daar laat je je oog op vallen.

In juli ben je ambitieus en wil je de wereld laten zien wat je waard bent. Vol energie stort je je op iets wat je wilt bereiken. Vertrouw op je intuïtie ook al voel je je wat nerveus.

Augustus is de maand om et vrienden of een ander groepsverband te vertoeven.  Je hebt deze maand een aantrekkingskracht waardoor anderen genieten van je aanwezigheid. Een goede sfeer is belangrijk voor je en je zet je in om de harmonie in de groep te bewaren.

In september beschik je over de nodige energie en zoek je de actie vooral buiten de deur. Je bent erg fanatiek in het verkondigen van je mening en hierdoor kunnen anderen zich in het nauw gedreven voelen. Bedenk dat iedereen recht heeft op zijn eigen standpunten.

Oktober is de maand dat je wilt stralen, maar pas op dat al die ijdelheid je niet arrogant maakt. Je geniet van het goede leven en als je pech hebt, vliegen de kilo’s eraan.

November is de maand waar je gewaardeerd wilt worden en dat zou je weleens op een niet zo tactvolle wijze duidelijk kunnen maken. Koop geen rare snuisterijen, je gaat later denken “wat moet ik ermee”.

In december krijg je het drukker met familie en buren. Zorg dat eventuele mengingsverschillen niet ontaarden in echte ruzie. Denk na over wat je zegt en vooral voordat je wat zegt.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel