Kreeft - jaarhoroscoop 2022

Artikel 9 van 12

Jaarhoroscoop 2022 voor Kreeft.

Voor Kreeft is januari een maand die je hele manier van denken overhoop kan gooien. Er is grote kans dat je iemand ontmoet die zo’n indruk op je maakt dat je hele zienswijze verandert. Het is een maand waar je diep over alles nadenkt. Gedeeld bezit kan vaker het onderwerp van gesprek zijn.

Begin februari kunnen je stemmingen zo snel wisselen dat het niet alleen anderen maar ook jezelf verbaast. Je bent impulsief en bent geneigd tot onnadenkend handelen. De dagelijkse sleur valt je zwaar en je hebt moeite om geconcentreerd te blijven.

Maart is de maand dat er relationeel onenigheid kan ontstaan over het feit hoe het geld verdeeld of besteed dient te worden. Dit kan behoorlijk hoog oplopen maar tussen de lakens spat de passie er vanaf.

In april ben je onder de indruk van nieuwe ervaringen die je opdoet. Dat hoeft helemaal niets groots te zijn, denk aan een verrassende maaltijd bij een nieuw restaurant of een kennismaking met iemand uit een voor jou vreemd land, de natuur in zijn lentepracht en ga zo maar door.

Mei is de maand van de vriendschappen en andere groepsverbanden. Deze maand staat in het teken van samenwerken en samen doen, samen ben je sterk. Het kan echter ook zo zijn dat je erachter komt dat je je eigenlijk helemaal niet thuis voelt in de groep.

In juni beschik je over een positieve dosis energie. Je voelt sterk de behoefte om iets te bereiken en je bent bereid om daar met grote ijver aan te werken. Het enige probleem kan zijn dat je totaal geen rekening wenst te houden met anderen.

Begin juli moet je er voor waken om niet meer taken op je te nemen dan ja aankunt. Roofbouw op jezelf ligt op de loer. Tegen het einde van de maand verkeren mensen graag in je gezelschap. Geef niet meer geld uit dan verantwoord voor je is.

In augustus lijkt het wel alsof je meer post en telefoon ontvangt en meer gesprekken voert. Dit kan leiden tot een overload aan informatie waardoor je nerveus wordt. Neem af en toe afstand om je gedachten weer tot rust en op orde te krijgen.

September kan je een vaag gevoel van irritatie brengen. Je hebt last van onderdrukt energie waar je je niet bewust van bent. Probeer anderen niet te imponeren want de kans is groot dat je een foute indruk achterlaat.

In oktober gaat je aandacht naar je thuissituatie. Deze maand ga je wellicht je huis wat opknappen en heb je behoefte aan warmte en gezelligheid in je eigen leefomgeving. Later in de maand is het goed met huisgenoten eens te bespreken of thuis alles naar wens verloopt.

November is de maand dat je het kind in jezelf mag begroeten. Het is tijd om leuke dingen te doen het gevoel van “lang leve de vrijheid” te ervaren. Grote kans dat je deze maand tegen je nieuwe liefde aanloopt.

Na al dat gefeest is het in december toch echt tijd voor discipline. Of het nu bij je baas is of met werkzaamheden thuis, loop de kantjes er niet vanaf. Het kan misschien even duren maar je wordt onherroepelijk op het matje geroepen.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel