Tweelingen - jaarhoroscoop 2022

Vorige Artikel 105 van 201 Volgende

Jaarhoroscoop 2022 voor Tweelingen.

Januari is voor Tweelingen een perfect moment om een nieuwe studie te beginnen. Het is ook een maand waar gedisciplineerd en nauwkeurig werken je makkelijker afgaat. De meeste Tweelingen praten al graag maar deze maand lukt het je beter om dingen om echt duidelijk te maken.

Halverwege februari is het tijd voor het grote speurwerk. Je hebt behoefte om zaken tot op de bodem uit te zoeken en je laat je niet met een kluitje in het riet sturen. Wanneer je iets kwijt bent kun je de hele dag eraan spenderen om het te zoeken, zelfs als het iets onbelangrijks is.

In maart voel je je aangetrokken door schoonheid die anders is. Mensen met een compleet andere achtergrond, muziek die nieuw voor je is, beeldende kunst die al zo vaak gepasseerd bent maar je nu pas opvalt, een maaltijd uit een vreemde keuken enz. Het is een maand die je veel vreugde kan brengen.

Begin april trek je je het liefst even helemaal terug en wil je je gevoelens voor jezelf houden. Het zijn perfecte dagen om je bezig te houden op mystiek of spiritueel terrein. Relaties met vrouwen kunnen nu wat moeilijk zijn, dit komt meestal door onbegrip van weerszijde.

In mei ben je erg actief van geest. Je springt d=van de hak op de tak en dat kan anderen enorm verwarren. Het is een goede tijd voor onderhandelingen mits je je brein een beetje in toom houdt. Als het even kan dan maak deze maand een leuk tripje.

In juni zet je je in voor de winst die in de toekomst ligt. Het toverwoord deze maand is, “samenwerken”. Wil je iets bereiken, dan ga niet in je eentje ploeteren maar bundel de krachten die je ter beschikking staan. Blijf met z’n allen actief en sportief.

Juli is de maand waar je aandacht uitgaat naar alles wat waardevol voor je is. Je hebt de behoefte om meer te bezitten en dat kan zowel op het materiële al op het relationele vlak. Let erop dat je anderen niet de ogen uitsteekt door te verkondigen en te showen wat je allemaal hebt.

Augustus is een geode maand om je huiselijke leven eens onder de loep te nemen. Een goed moment om met huisgenoten te praten over zaken die voor allen van belang zijn. Gebeurtenissen uit het verleden kunnen in je hoofd dwalen, misschien moet je je ouders om nadere uitleg vragen.

Begin september blinkt je relatie niet uit door rust en harmonie, probeer je kalmte te bewaren. Een lang lopend probleem ga je deze dagen niet oplossen, wacht liever een week en probeer het dan.

Oktober is voor jou de maand om je te amuseren en je creatief te uiten. Van zelfdiscipline is deze maand weinig te merken, er moet plezier gemaakt worden. Met kinderen kun je deze maand prima overweg en een nieuwe liefde kan zomaar komen aanwaaien.

De plichten roepen luid in november. Het is de bedoeling dat je doelmatig en nuttig te werk gaat en waar nodig de werkwijze verbetert. Zelfs als dit betekent dat je de 2e viool moet gaan spelen. Deze maand heb je meer aandacht voor je gezondheid.

December is fantastisch voor je relatie. Je niet van het samenzijn en het kost je weinig moeite om gevoelens te uiten. Ben je single, dan kan deze periode het begin inluiden van een nieuwe liefdesrelatie. Wanneer je ruzie hebt met iemand en het graag wilt goedmaken, doe het dan nu!

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel