Stier - jaarhoroscoop 2022

Vorige Artikel 11 van 12 Volgende

Jaarhoroscoop 2022 voor Stier.

Begin januari is er meteen veel opwinding in je leven en het is een uitstekend moment om iets nieuws te beginnen. Ga voor jezelf eens na wat je kunt doen om je positie op je werk of in de maatschappij te verbeteren en begin hier dan ook mee.  Het einde van januari is voor Stieren niet de juiste tijd om op zoek te gaan naar een serieuze relatie.

Februari is de maand om lekker creatief en actief te zijn. Deze maand probeer je misschien te hard om je zienswijze op anderen over te brengen. Vergeet niet dat iedereen recht heeft op zijn eigen standpunten. Doe ook eens je best om het vanuit een ander standpunt te bekijken, het zal je inzicht verruimen.

Begin maart heb je behoefte aan ongebruikelijke liefdeservaringen. Je kunt daarin zelfs zover gaan dat je met je huidige partner maakt en hem of haar opzadelt met schuldgevoelens. Het einde van de maand zorgen verplichtingen ervoor dat je pleziertjes moet laten schieten en dat vind je zeker niet leuk.

Gelukkig is het dan april dit is de maand om met vrienden te genieten van het goede leven. Op zakelijk niveau is er winst te behalen en dan vooral tegen het einde van de maand. 30 april is voor Stieren een uitstekende dag om te trouwen!

Na de eerste dagen van mei heb je vooral behoefte om lekker thuis te zijn. Rust en ontspanning en je lekker terugtrekken van de eisen die de buitenwereld stelt. Vanaf half mei heb je kans om compleet verkeerd begrepen te worden. Controleer alle uitgaande correspondentie zorgvuldig en denk na voordat je wat zegt.

In juni vind je het tijd om jezelf eens goed te verwennen met luxeartikelen en lekker eten. Deze maand ben je misschien wel een echte vredesstichter en weet je twee partijen weer nader tot elkaar te brengen. Waar je ook komt, je bent een graag geziene gast.

Je bruist van de energie in juli en je wilt de wereld laten zien wat je waard bent. Deze periode kom je meer dan anders op voor je eigen rechten en belangen. Het liefst werk je alleen want dan hoef je je er ook niet druk om te maken hoe anderen op je acties reageren.

In augustus kunnen gebeurtenissen uit het verleden zich aan je opdringen. Zijn je gedragspatronen die je mee hebt genomen uit je verleden nog wel geschikt om in het heden uit te voeren?

Er is werk aan de winkel in september. Je bent bereid hier al je aanacht aan te schenken en je bent zeer doelgericht. Wees voorzichtig met kritiek op anderen. Deze maand heb je misschien meer last van nervositeit.

Begin oktober heb je misschien wel een gat in je hand. Je wilt lekker een beetje rondslenteren  en je laten verleiden tot de aankoop van iets duurs of jezelf verwennen met een exclusieve maaltijd. Geen goede dagen wanneer je op dieet bent.

November is de maand waar je aandacht naar je 1 op 1 relaties gaat. Je hebt behoefte aan goede gesprekken, harmonie en gezelligheid. Voor onderhandelingen is dit een gunstige maand.

Je staat in december open voor al het moois dat het leven te bieden heeft. Zelfs dingen waar je al talloze keren aan voorbij gelopen bent trekken opeens je aandacht. Een uitstekend moment om je kennis en vaardigheden uit te breiden.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel