Boogschutter - jaarhoroscoop 2022

Artikel 9 van 12

In januari heb je het gevoel dat je met iedereen goed overweg moet kunnen. Er is intensiever contact met familie, buren en andere mensen uit je directe omgeving. Je kunt zo overladen worden met info dat je af en toe even een time out moet nemen om je geest weer helder en rustig te krijgen.

In februari wil je het liefst dingen doen die buiten je normale routine vallen. Je neemt dingen veel sneller in je op en in uitzonderlijke gevallen is er sprake van een heuse uitvinding of ontdekking. Goede maand om een gokje te wagen.

In maart heb je veel energie en je leven bevindt zich in een hogere versnelling. Je kunt wat opdringerig zijn in het verkondigen van je menig en daar is niet iedereen van gediend. Ruzie met buren, familie of collega’s ligt op de loer.

In april heb je veel sympathie voor mensen die moeite hebben om voor zichzelf op te komen. Pas op dat je niet misleid wordt waardoor er misbruik van je goedheid wordt gemaakt. Neem deze maand geen financiële risico’s en vermijd verdovende middelen.

Mei is zeker niet de maan van zelfdiscipline, je gaat je veel liever amuseren. Ga iets creatiefs doen en laat de wereld zien wat je in je hebt. Je kunt er goed met kinderen overweg, je doet graag spelletjes en maakt plezier. Goede maand voor de liefde.

Juni is gunstig voor je werk of dagelijkse bezigheden. Het contact op de werkvloer is bijzonder aangenaam en je baas kan je zelfs een financieel voordeel brengen. Aan het einde van de maand kom je erachter dat je toch iets te uitbundig gegeten hebt.

Je relaties varen wel in juli. Of het nu met je levenspartner is of zakenpartner, je hebt behoefte aan harmonie in de relatie. Het kost je weinig moeite om je gevoelens uit te drukken. Pas alleen op dat je niet te toegeeflijk bent.

Halverwege september ben je erg optimistisch en als je ook nog realistisch blijft kun je je voordeel doen met het afsluiten van een mooie overeenkomst of contract. Geef hierbij voldoende aandacht aan kleinigheden want die kunnen groter uitvallen dan verwacht.

Je sociale leven krijgt in oktober volop je aandacht. Kijk eens kritisch naar de mensen waar je mee omgaat. Voel je je comfortabel bij hun of voel je je een vreemde eend in de bijt. Je geweldig in het sussen van ruzie tussen anderen.

In november heb je behoefte aan rust en stilte. Je even afzonderen van het leven dat zo hectisch kan zijn. Een uitstekende maand om op een rustige plek creatief of spiritueel bezig te zijn.

Begin december kom je makkelijk in conflict met anderen. Je bruist van de energie maar de tweede helft van de maand moet je oppassen dat je jezelf niet uitput. Doseer je energie goed dan kun je taken volbrengen die je niet voor mogelijk had gehouden.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel