Schorpioen - jaarhoroscoop 2022

Vorige Artikel 8 van 12 Volgende

Januari is een goede maand om eens met je huisgenoten te bespreken of iedereen zich thuis goed voelt. Is er gezelligheid en warmte te voelen, wederzijds respect en is er sprake van gelijke verdeling van de taken?

In februari lijkt alles snel te gaan. Je hebt veel energie, niet alleen fysiek maar ook in het verdedigen van je mening. Ruzie met buren, collega’s of familie ligt op de loer. Zorg dat je geen agressieve toon aanslaat, dat is een teken van zwakte of onzekerheid.

Maart is de maand dat je plezier wilt hebben en het liefst veel plezier. Met kinderen, ook die van anderen, kun je goed overweg. Door al dat plezier verlies je de realiteit wat uit het oog. Pas ook op dat er geen misbruik van je goedheid wordt gemaakt.

Begin april kun je je wat geïrriteerd voelen. Het lijkt wel alsof alles tegenzit en iedereen je tegenwerkt of niet serieus neemt. Als je de mogelijk hebt dan zonder je maar een beetje af. Je bent nu een kei in en serieuze denkwerk en opdrachten waar veel discipline wordt gevraagd.

Halverwege mei heb je weinig energie en dien je erop te letten je lichaam en of geest niet teveel te belasten. Oververmoeidheid ligt op de loer. Je bent nu ook gevoeliger voor infecties, je kunt uitslag krijgen of koorts.

Juni is de maand dat al je energie naar je werk gaat. Hoe meer werk je verzet hoe groter de voldoening is. Het liefst doe je dat op jouw manier en hierdoor kan het botsen met je leidinggevende, je collega’s of personeel.

Juli is de maand waar jij en je partner veel voor elkaar kunnen krijgen. Werk zo doelmatig mogelijk samen, vermijd conflicten en dan zal alles van een leien dakje gaan. Voor een goede samenwerking in wat voor relatie dan ook is het nodig om compromissen te sluiten.

In augustus ga je nadenken over je idealen. Je probeert erachter te komen wat je hebt bereikt en in hoeverre je daar iets aan hebt gehad. Er is meer contact me de jongere mensen uit je vriendenkring. Ze geven je een frisse kijk op zowel jezelf als op het leven in het algemeen.

In september zijn vriendschappen en andere relaties in groepsverband belangrijk voor je. Je gaat onderzoeken wat voor rol ze in je leven spelen. Voldoen deze contacten aan je verwachtingen? Ruzie tussen anderen weet je tactvol op te lossen.

Oktober is een maand waar je graag op jezelf bent. Een mooie maand om creatief of spiritueel bezig te zijn. Iemand die lief is kan je hulp nodig hebben, help diegene graag of doe het niet.

Overal waar je in november komt zien ze je graag. Je brengt gezelligheid, weet wat een goed gesprek is en je bent vol zelfvertrouwen. Door al deze kwaliteiten beschik je deze maand over een enorme aantrekkingskracht.

December is de maand om het gezellig te hebben met vrienden of buren. Deze maand ontdek je hoeveel liefde er om je heen is. Een goed moment om duidelijk aan anderen te laten merken hoe dierbaar ze je zijn.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel