Maagd - jaarhoroscoop 2022

Vorige Artikel 6 van 12 Volgende

In januari kun je vriend en vijand de wenkbrauwen laten fronsen met je uitspraken. Of ze zijn aangenaam verrast of zullen in shock zijn. Halverwege de maand kun je maar beter flexibel van geest zijn, al voorgenomen plannen lopen in het honderd.

In februari heb je het in je om vol overtuiging te spreken, zelfs over zaken die eigenlijk niet weet. Het gevaar bestaat dat mensen denken dat je gelijk hebt terwijl dit helemaal niet het geval is. In het ergste geval raak je geobsedeerd door je eigen ideeën en gedachten.

Maar is de maand om een het gesprek aan te gaan met je levenspartner of iemand anders waar je een 1 op 1 relatie mee hebt. Laat je hier niet misleiden, de kans is groot dat de waarheid verdraaid wordt.

Begin april heb je het gevoel alsof iedereen tegenwerkt of in de maling neemt. Je bent snel geïrriteerd en het liefst werk je alleen. Je bent geconcentreerd en gedisciplineerd maar vermijd gereedschap waar je jezelf aan kunt verwonden.

In mei ervaar je diepe intense gevoelens in je relatie. Ook krijg je meer inzicht in je eigen reacties op mensen en situaties. Mei is een goede maand voor het aangaan van een lening of andere financiële steun.

Vanaf half juni ga je je afvragen wie je nu eigenlijk bent en wat je wilt. Durf eens kritisch te kijken naar de mensen waar je mee omgaat, zowel professioneel als in de privésfeer. Voel je je wel thuis bij deze mensen?

In juli bruis je van de energie en wil je van alles ondernemen wat nieuw voor je is. Alles wat anders is heeft een enorme aantrekkingskracht op je. Het is een maand om je horizon te verbreden.

Begin augustus kun je overhaast en impulsief gedrag vertonen. Je hebt een sterk verlangen om voor je vrijheid op te komen en je laat je door niemand wat zeggen. De dagelijkse sleur daar heb je echt genoeg van.

In september van je overal een graag geziene gast. Mensen zijn graag in jouw gezelschap, je creëert een gezellige sfeer waarbij zeker ook een hapje en een drankje genuttigd wordt. Dit zal je aan het einde van de maand op je weegschaal kunnen zien. Ruzie tussen anderen weet je als ware vredesstichter op te lossen.

In oktober gaat je aandacht uit naar dingen die waardevol voor je zijn, dingen die je wilt bezitten. Je hebt de neiging om jezelf te verwennen met luxeartikelen en flink wat geld over de balk te gooien. Zorg dat je tegen het einde van de maand nog wat over hebt.

November brengt meer drukte op het communicatieve vlak. Je krijgt meer post die je moet beantwoorden, voert meer gesprekken en het contact tussen broers en of zussen zal intensiveren. Het is een goede maand voor de handel en waarschijnlijk ben je vaker onderweg.

De tweede helft van december vind je het tijd om jezelf in de watten te leggen. Een leuke nieuwe outfit, naar de kapper en lekker eten. Dit laatste het liefst in leuk gezelschap waartegen je dan vooral over jezelf wilt vertellen.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel